Met promotie opvallen in het verkeer? Zo doe je dat!

Auto wrappen
Ben je veel onderweg met je bedrijfsauto? Dan is het natuurlijk mooi meegenomen als je ook nog eens reclame kunt maken voor je bedrijf terwijl je onderweg bent. Wil je weten hoe je dit het beste kunt doen? Lees dan dit artikel.

Reclamebord

Op veel promotie auto’s is vaak een reclamebord of ander promotiemiddel te zien boven op de auto. Denk bijvoorbeeld aan de promotieauto’s van Redbull. Boven op deze auto’s is een Redbull blikje bevestigd. Dit blikje komt overal bovenuit en valt daardoor meteen op. Een mooie BLIKvanger dus! Let op: niet elke maat is toegestaan in het verkeer. Vraag dit daarom goed na.

Autobelettering

Naast een reclamebord bovenop de auto is promotie autobelettering ook een veel voorkomende vorm van reclame. Door middel van verschillende folies wordt de auto bekleed met promotiemateriaal naar keuze. Er wordt vaak voor autobelettering gekozen wanneer er logo’s op een auto geplaats moeten worden. Ook kunnen er foto’s op de auto gevisualiseerd worden door middel van deze techniek.

Car wrappen

Car wrappen is zoals het woord waarschijnlijk al doet vermoeden letterlijk het inpakken van je auto. Vaak wordt de auto in zijn geheel ingepakt. Wil je je auto dus volledig omtoveren in een promotiemiddel? Dan is car wrapping waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Op zoek naar een car wrap Eindhoven? Er zijn verschillende bedrijven die je auto graag voor je ‘inpakken’.

De voordelen

Zoals al kort benoemd kent promotiemateriaal voor je auto verschillende voordelen. Autoreclame zorgt voor naamsbekendheid en informeert. Hiernaast ziet het er simpelweg leuk uit professioneel uit wanneer een auto in lijn is met de huisstijl van je bedrijf. Zelfs wanneer je niet onderweg bent, maar je opvallende promotieauto geparkeerd staat wordt er nog reclame gemaakt. Wat wil je nog meer zou ik zeggen?

Veel onderweg? Twijfel dan niet en maak gebruik van autoreclame!