Professionele schoonmaak voor kantoor of bedrijfspand

Professionele schoonmaak
Je kantoor- of bedrijfspand laten schoonmaken is vaak een ondergeschoven kindje bij veel MKB-bedrijven. Een kennis komt in de avonden de kantoren langslopen of er worden scholieren ingehuurd. Die dan op zaterdag een zakcentje bij verdienen door het kantoorpand schoon te maken. Maar als je een professionele organisatie bent, kun je eigenlijk niet zonder professionele schoonmaak. Je hebt medewerkers in dienst en die verdienen het om in een schone, hygiënische omgeving te werken. Professionele schoonmaak service wordt soms gezien als een kostenpost, maar wanneer je jouw kantoor- of bedrijfspand professioneel laat schoonmaken, draagt dit bij aan de hygiëne in het pand wat weer bij draagt aan de gezondheid van je medewerkers.

Daarnaast ben je vaak goedkoper uit als je de schoonmaak uitbesteedt. Doordat de medewerkers van het schoonmaakbedrijf getraind zijn om de werkzaamheden uit te voeren, zijn ze vaak efficiënter en effectiever. Daarnaast hoef je zelf geen schoonmaakproducten aan te schaffen, want je kunt gebruikmaken van de professionele schoonmaakproducten van het schoonmaakbedrijf.

Werkzaamheden van professionele schoonmaak

Onder professionele schoonmaak vallen reguliere werkzaamheden en periodieke werkzaamheden. Onder de reguliere werkzaamheden vallen de wekelijkse zaken zoals stofzuigen, dweilen, stoffen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keuken. De periodieke werkzaamheden zijn klussen die een aantal keer per jaar moeten gebeuren, zoals het reinigen van de ramen.

Professionele schoonmaak bij Schoonmaakservice R. de Jong

De professionele schoonmaak voor kantoor- of bedrijfspand inkopen bij een professionele partij? Dan ben je bij Schoonmaakservice R. de jong aan het juiste adres! Al meer dan 25 jaar zijn zij een begrip in het Zuid Hollandse. Met de professionele aanpak en jarenlange ervaring, hebben zij naam gemaakt en maken zij deze naam elke dag weer waar. Naast professionele schoonmaak zijn zij ook gespecialiseerd op het gebied van onder andere meubel reinigen, gevels reinigen en tapijt reinigen. Meer weten of een aanvraag doen? Neem contact op via de website of bel 0348-563562.