Preventief onderhoud voorkomt een hoop ellende

Preventief onderhoud
Heeft u nu al meerdere malen gehad dat een van de machines er ineens mee stopten. En dat dit ook nog eens was op een tijdstip waarop u dit absoluut niet kon gebruiken. Een productiestilstand is dan het gevolg. Het liefst wilt u dit voorkomen, maar hoe? Dat kan door preventief onderhoud uit te laten voeren. Hiermee voorkomt u namelijk uitval van machines en daarmee dus ook een productiestilstand. Dit onderhoud heeft grote voordelen en voorkomt onnodige problemen.

Het proces van preventief onderhoud

Allereerst zal er een inspectie plaatsvinden waarna u geadviseerd wordt over het preventief vervangen van bepaalde onderdelen. Wanneer dat het geval is na een inspectie zal er ook een prijsopgave opgesteld worden. Het verschilt per bedrijf hoe vaak er preventief onderhoud plaats zal vinden en op wat voor manier dit wordt gedaan. Als uw machines namelijk veel draaiuren maken, zal er vaker van dit soort onderhoud uitgevoerd moeten worden. Daarnaast spelen factoren als slijtage en financiële gevolgen van het uitvallen van de machine, een rol.

U zult niet direct resultaat zien van het preventief onderhoud. Het preventief onderhoud voorkomt namelijk de uitval en de machines gaan daardoor langer mee. Pas op dat moment heeft u door wat het onderhoud u oplevert.Geen productiestilstand meer en geen onverwachtse kosten.

De meeste onderhoudswerkzaamheden die bij klanten worden uitgevoerd worden gedaan op contractbasis. Er kan gekozen worden uit diverse contractvormen. Het is maar net wat u fijn vindt.

Preventief onderhoud bij GTD Nederland BV

GTD Nederland BV voert graag preventief onderhoud voor u uit. Ook in correctief onderhoud staan zij voor u klaar. GTD Nederland heeft al jarenlang ervaring op het gebied van installatie, automatisering en transportsysteem. Wanneer u meer informatie wilt over de werkwijze van GTD Nederland, over dit onderhoud of voor een afspraak. Bel dan gerust naar 06-250 877 00 of naar 0487- 594904.