passende magazijninrichting

Bij de magazijninrichting wordt er met verschillende dingen rekening gehouden. Allereerst de beschikbare ruimte, waarbij de producten die u op wilt slaan ook een belangrijk punt is. Ook uw wensen en het feit dat u de magazijnruimte zo optimaal mogelijk wilt inrichten, spelen een belangrijke rol. Zo is iedere klant en dus iedere magazijninrichting weer anders. U kunt dus niet aan de buurman vragen wat hij voor magazijninrichting heeft en of hij deze een fijne manier van werken vindt. Als de buurman andere producten opslaat of een ander soort pand heeft, zal hij dus ook gaan voor een andere magazijninrichting. Er wordt u aangeraden om daar dus goed op te letten. Wanneer u advies nodig heeft, kunt u dat het beste vragen aan een deskundig persoon. 

Automatische magazijnsystemen

Het is nog maar een tijdje mogelijk om de magazijninrichting volledig te automatiseren. Alle nieuwe technologieën zorgen ervoor dat dit gerealiseerd kan worden. U denkt misschien dat het volledig automatiseren van uw magazijninrichting veel gaat kosten, maar dit valt mee. De kosten heeft u namelijk zo weer terugverdiend. Een automatische magazijninrichting scheelt u veel tijd en tijd is geld zoals er vaak gezegd wordt.

Verticale- en verrijdbare opslagsystemen

Met het verticale opslagsysteem zijn alle soorten producten op te slaan. Het opslagsysteem bestaat uit twee schappen. Met het verrijdbare opslagsysteem is het mogelijk om de geplaatste stellingen gemakkelijk te verplaatsen. Dit is een onderwagen onder de stellingen.

Magazijnstellingen en verdiepingsvloeren

Verdiepingsvloeren dienen als een extra vloer zoals de naam eigenlijk al zegt. Het verdubbelt de magazijnvloer, door een verdieping bovenop de vloer te plaatsen. Zo krijgt uw magazijn twee verdiepingen in plaats van één en wordt het hierdoor mogelijk meerdere producten op te slaan. Magazijnstellingen zijn er al erg lang, ze zijn er dan ook in verschillende soorten en maten.

Magazijninrichting bij FGN magazijnsystemen

FGN beschikt over deskundige en ervaren medewerkers, wat voor u een groot voordeel is. Hierdoor wordt er kwaliteit aangeboden en ontvangt u passende oplossingen of adviezen. FGN magazijnsystemen wil altijd voor de klanten klaarstaan, omdat de klant bij hen voorop staat. Het gaat er niet om wat FGN magazijnsystemen de mooiste magazijninrichting vindt, maar de magazijninrichting welke de klant wil geeft uiteindelijk de doorslag. Aan een magazijninrichting zijn nog enkele wettelijke regelingen en eisen verbonden. Dit wordt ook wel de BMWT keuring genoemd.  Ook deze voert FGN magazijnsystemen voor u uit. Bent op zoek naar de passende magazijninrichting, wilt u meer informatie of advies? Bel dan naar 0183-745050 of vul het contactformulier in op de website.