Partyboot Rotterdam voor een een originele feestlocatie

Partyboot Rotterdam
Bent u opzoek naar een originele feestlocatie? Bent u opzoek naar een spetterende locatie? Kom dan naar Partyboot Rotterdam. Partyboot Rotterdam kan u locatie bieden die u nog nooit heeft gezien. Omdat deze Partyboot alles geeft tijdens een rondvaart is geen feest precies hetzelfde. De routes, weersomstandigheden en het vaarverkeer veranderen altijd.

Omdat de omstandigheden nooit hetzelfde zijn zijn de feesten op een partyboot onvergetelijk. Feesten die mensen nog nooit hebben gehad voor bijzondere gelegenheden. De gelegenheden voor een feest verschillen ook. Zo heeft de Rotterdam al verjaardagen, bruiloften, jubilea, groepsfeesten, personeelsfeesten en nog vele andere feesten mogen organiseren.

Je feest op een Partyboot Rotterdam

De feesten die Partyboot Rotterdam geeft kunnen voor kleine groepjes maar ook voor grote gezelschappen zijn. Zo zijn er boten vanaf vier personen beschikbaar, voor een intieme bespreking, vergadering of borrel. Maar er is ook een boot voor 1500 personen beschikbaar.

Een tweetal voorbeelden van de partyboten:

  • De Thales, een luxe jacht voor 4-25 personen. Een select gezelschap zoals een familie of bespreking. De Thales is een luxe jacht met twee salons en een zonnedek.
  • De James Cook, de Cook is vernoemd naar de ontdekkingsreiziger met idem naam. De James Cook is een groot feestschip compleet uitgerust met lift, dansvloer, zonnedek en bar. Alles om maximaal 400 man een onvergetelijk feest te geven.

Bent u overtuigd? Of juist nog niet helemaal? Neem gauw even contact op met Partyboot Rotterdam. Ze beantwoorden graag al uw vragen of helpen u met de keuze van het ideale schip voor bij uw feest. Hun grote ervaring in het organiseren van feesten zal u verstelt doen staan. Ook kunnen ze informatie verschaffen over de vaarroute, de aanlegplaats en de prijzen. De prijzen voor de eerste vier uur huur staan op de site van Partyboot Rotterdam. Na deze vier uur wordt een uurtarief gerekend. Wat dat uurtarief is kunt u opvragen in een offerte. Veel plezier bij uw onvergetelijke feest!