Op zoek naar een werknemer in de regio

Uitzendbureau werkgever
Ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe medewerker voor jouw bedrijf? Dan zal deze zoektocht na verwachting niet heel gemakkelijk zijn. De werkgelegenheid is momenteel erg hoog waardoor het voor jou moeilijk is om aan nieuw en goed personeel te komen. Je kunt op verschillende manieren je vacatures uitzetten. Zo kun je bijvoorbeeld je vacatures plaatsen op social media op een bekende vacaturesite zoals monsterboard of in de krant. Maar de laatste jaren groeien de uitzendbureaus ook erg sterk. Misschien is het daarom iets om jouw bedrijf in te schrijven bij een uitzendbureau. Je kunt ervoor kiezen om je vacatures aan te melden bij bijvoorbeeld een uitzendbureau bij jou in de regio zoals uitzendbureau Helmond. Zij hebben vaak een goed beeld van de arbeidsmarkt in de regio. Maar waarom zou je jouw vacature plaatsen bij een uitzendbureau?

Voordelen van een uitzendbureau voor de werkgever

Er zijn vele voordelen voor werkgevers voor het uitzetten van vacatures bij een uitzendbureau. Neem bijvoorbeeld de volgende punten.

Het is tijdbesparend

Normaliter kan het sollicitatieproces van nieuw personeel erg veel tijd kosten. Maar wanneer je er voor kiest om dit proces te laten verlopen via een uitzendbureau dan zal dit jou een stuk minder tijd kosten. De werving en de selectie kan je namelijk helemaal overlaten aan het uitzendbureau

Flexibel

Naast dat het sollicitatie proces door het uitzendbureau wordt verzorgt, zijn werkgevers flexibel inzetbaar. Uitzendkrachten zijn namelijk op te roepen op de momenten dat jij het druk hebt. Is het rustiger? Dan kun je de uitzendkrachten gewoon thuis laten.

Geen doorbetaling van loon bij ziekte

Waar je normale werknemers moet doorbetalen bij ziekte hoeft dit niet bij werkgevers die bij jou werken via een uitzendbureau. Het uitzendbureau is in principe de werkgever en niet jij dus jij hebt deze verantwoordelijkheid niet.