Het merk North 56,4 voor de moderne sportieve man

Het Deense merk North 56,4 bied een mooi assortiment aan sportieve en moderne herenkleding aan in grote maten. De kleding is van een Deens merk en dat zie je heel goed terug in de hele uitgebreide collectie van dit merk. Het zorgt er namelijk voor dat het de kleding een Scandinavisch uiterlijk geeft. Zo creëert dit merk een heel eigen unieke stijl. Van underwear tot jassen, van jeans tot overhemden je kunt het allemaal van het merk North 56,4 vinden. Een ruim assortiment sportieve kleding voor de man met een wat grotere maat.

North 56,4 het Deense kleding merk met een Scandinavische stijl

Stoere jeans en lekkere warme truien in overwegend blauw grijze tinten. Comfortabel dragende jassen waarmee je ook bij heel koud weer lekker warm blijft. Dit is een kleine greep uit het assortiment van dit Deense merk. Door het gebruik van hoogwaardige en kwalitatief goede materialen blijft de kleding ook na verschillende keren wassen en dragen mooi van kleur.
Ook de pasvorm blijft goed behouden na verschillende wasbeurten. De herenkleding van het merk North 56,4 is ook in hele grote maten leverbaar tot maat 8XL. Ook voor een extra lange maat heeft het Deense merk North 56,4 passende herenkleding. Mannenmode die sportief en modern is met een knipoog naar de Scandinavische stijl. Zo kun je het merk North 56,4 wel het beste omschrijven. Om ervoor te zorgen dat de man met een wat grotere maat er ook heel leuk, modern en sportief kan uitzien. Dat telt voor heel het assortiment van underwear tot de lekkere warme truien van dit merk. Dit alles maakt North 56,4 tot een uniek merk in grote maten mannenmode met een heel eigen stijl.