Sauna met een hotelarrangement in hotel Thermen Bussloo

Hotel Thermen Bussloo
Na een heerlijk verblijf in de sauna en een weldadige massage of ontspannen zwembadbezoek. Dan is niets lekkerder dan snel op je mooie hotelkamer te kunnen zijn. Met de hotelarrangementen van Hotel Thermen Bussloo maak je gebruik van het beste Wellnessresort van Nederland. En verblijf je in een luxe hotel in een prachtige, natuurlijke en ontspannende omgeving. In hotel Thermen Bussloo kun je genieten van een geweldig diner en zelfs werken aan je persoonlijke groei.

Verblijf in alle luxe in Hotel Thermen Bussloo

Hotel Thermen Bussloo ligt direct naast de bekroonde Thermen Bussloo, midden in de IJsselvallei. Je hebt hier een prachtig uitzicht over weilanden, bos en het meer van Bussloo. Ook ideaal dus om in alle rust door de natuur te kunnen wandelen. Hotelrestaurant Intens serveert culinaire hoogstandjes en werd in 2016 daarvoor door Michelin bekroond met een Bib Gourmand. In het Banyan Centre van het Hotel Thermen Bussloo worden diverse trainingen en cursussen gegeven. Deze zijn gericht op jouw persoonlijke groei.

Hotelarrangementen met sauna

Alle kamers van Hotel Thermen Bussloo zijn ingericht in Oosterse stijl en voorzien van alle gemakken. Zoals een ruime badkamer, grote Full HD televisie en gratis wifi. Je kunt ook kiezen voor een luxe kamer of suite met uitzicht op het meer van Bussloo. En voor netgetrouwden is er een prachtige bruidsuite, compleet met jacuzzi met champagnekoeler en een fles champagne. Je kunt bij Hotel Thermen Bussloo kiezen uit verschillende soorten hotelarrangement met sauna. Bij deze arrangementen combineer je jouw hotelverblijf met toegang tot alle faciliteiten van Thermen Bussloo. Geniet van alle faciliteiten van het beste wellnessresort van Nederland, zoals verschillende baden, diverse soorten sauna’s, whirlpools en de hamam. Gecombineerd met je luxe verblijf in een prachtige omgeving, kom je helemaal tot rust. Er zijn hotelarrangementen voor het hele jaar door, dus ook voor tijdens de feestdagen. Kijk voor alle hotelarrangementen op de website van hotel en sauna Thermen Bussloo.