magazijnstellingen

Magazijnruimte is vaak beperkt omdat u veel producten op wil slaan. Door de verschillende soorten magazijnstellingen is het mogelijk om een oplossing te vinden voor dit probleem. U wilt vast uw ruimte op een efficiënte manier gebruiken en daarvoor raden wij u deskundig advies aan. Er is namelijk een ruim aanbod als het gaat om magazijninrichting en hoe weet u nu welke magazijnstellingen passend zijn voor uw magazijnruimte? Het ruime aanbod maakt de keuze lastig, maar tegelijkertijd ook helemaal passend. Niet alleen de juiste magazijnstellingen zijn van belang, ook is het belangrijk dat deze aan de wettelijke normen voldoen.

Soorten magazijnstellingen

Van een compleet geautomatiseerde magazijninrichting tot simpele-statische magazijnstellingen, zoals verdiepingsvloeren. Voor iedere ruimte is er een passende magazijnstelling. Er zijn veel verschillende soorten magazijnstellingen, maar wat wordt er nu precies verstaan onder magazijnstellingen? Hieronder staan een aantal voorbeelden zodat u weet wat er onder andere onder magazijnstellingen wordt verstaan:

  • legbordstellingen
  • verdiepingsvloeren
  • logistieke automatisering
  • bakschapstellingen
  • draagarmstellingen
  • verrijdbare opslagsystemen
  • palletopslagsystemen
  • geautomatiseerde opslagsystemen

Naast bovengenoemde zijn er nog vele andere magazijnstellingen in het aanbod. Nu zit u alleen nog met de vraag welke magazijnstellingen nu bij uw ruimte passen. Dit hangt af van de volgende dingen. Wat voor producten u op wilt slaan, wat uw wensen zijn en wat de beschikbare ruimte is.

 

Magazijnstellingen bij FGN magazijnsystemen

FGN wil zijn klanten graag voorzien in een uitgebreid en passend advies. Daarnaast biedt FGN de magazijnstellingen voor een lage prijs aan. Dat is mogelijk doordat zij efficiënt te werk gaan en aansluiten bij de klanten. Vaak denken wij mensen dat een lage prijs slechte kwaliteit betekent, maar dat is niet het geval bij FGN. Zij leveren gegarandeerd hoge kwaliteit omdat zij jarenlange ervaring hebben en samenwerken met Italiaanse producenten. Samen met de klanten zoekt het ervaren team dan ook naar passende oplossingen. Wilt u graag informatie, advies of passende magazijnstellingen voor uw magazijninrichting, neem dan gerust contact op met FGN. Dat kan door te bellen naar 0183-745050 of het contactformulier in te vullen, waarna wij met u contact opnemen.