Een internet kabel splitter voor beter gebruik van uw internet

Internet kabel splitter
Wilt u meerdere apparaten aansluiten op de internetverbinding? Maar wilt u daarbij wel dat uw huis netjes blijft. En dat er niet overal bedrading en kabels te vinden zijn? Hiervoor is dan een internet kabel splitter nodig. Dit is een soort apparaatje die een bestaande kabel op kan splitsen in twee aparte kabels. Dit hoeft niet alleen voor internet kabels te zijn, de kabel splitter is namelijk voor diverse soorten data. In dit artikel zal er vooral ingezoomd worden op de internet kabel splitter. Maar de voordelen van de internet kabel splitter gelden natuurlijk ook voor de kabel splitter.

Wat maakt een internet kabel splitter goed?

Allereerst is een internet kabel splitter erg handig omdat u door dit apparaatje geen nieuwe kabels hoeft aan te leggen. Namelijk van de router naar de plaats van de internetkabel. Daarnaast maakt de mogelijkheid van het scheiden van diverse datasignalen van het standaardsignaal (POTS) de internet kabel splitter ook fijn in gebruik. Een storing van het DSL- signaal wordt zo voorkomen.

De internet kabel splitter van InfraTel

InfraTel is een technische groothandel die u een ruim assortiment biedt aan infrastructuur producten voor data- en telecom. De kracht van InfraTel is te zien in de volgende punten:

  • Zij bieden klanten unieke service
  • U kunt bij hen altijd terecht voor persoonlijk advies
  • Zij leveren uitsluitend topkwaliteit
  • Alle medewerkers van InfraTel hebben de kennis die zij nodig hebben om u op de juiste manier van dienst te zijn.

InfraTel vindt het daarnaast belangrijk dat zij een aanspreekpunt kunnen zijn voor de klanten. Het klantgericht zijn komt daar bij kijken. Zij proberen betrokken te zijn, zodat zij precies helder hebben wat de klant wil en hoe zij de klant kunnen helpen. Hieruit kunnen zij de klanten snelle oplossingen en juiste adviezen geven. Heeft u na het lezen van dit artikel vragen of wilt u meer informatie over een internet kabel splitter? Neem dan contact op met één van de medewerkers door te telefoneren naar 010- 2641666 of mail naar info@infratel.nl.