Lunch bestellen Rotterdam – en goed genieten van je pauze

Lunch bestellen Rotterdam
Lunch bestellen Rotterdam? Workshop met lunch voor het gehele kantoor regelen? Zelf even een lekker broodje halen? Of toch liever met een collega? Het kan allemaal! Er is veel keus. Er zijn verschillende soorten pizza’s, meerdere fruitsoorten, belegde broodjes met bijvoorbeeld tonijn salade, filet american of gezond. U ziet, er is keus zat, en er is meer dan dat. Broodje eiersalade, beenham, geitenkaas of mozzarella tomaat. Panini’s met elk verschillend beleg, en ook keus in drankjes. De keus is aan u.

Lunch bestellen Rotterdam

Wanneer u uw lunch voor 10:00 uur besteld, kunnen wij uw lunch bestelling om 12:00 bezorgen, rond lunchtijd dus. Zo heeft u een vaste tijd om te lunchen, prettig nietwaar? Liever een ander tijdstip? Geef het aan en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen doen. Wat is er makkelijker dan uw lunch bestellen Rotterdam? U kunt het ophalen, maar er is ook de mogelijkheid om het te laten bezorgen. U hoeft dan niet van kantoor om de lunch te halen, u kan doorwerken terwijl uw lunch onderweg is. Nog makkelijker! Wanneer u besteld voor een grote groep is het noodzakelijk dat u een bestelformulier invult. Op deze manier kunnen wij de grote bestelling het best uitvoeren. Zo weten wij zeker dat we geen broodjes of drankjes vergeten. En dat u dus tevreden bent.

Online lunch bestellen

Gaat u toch liever buiten de deur eten in Rotterdam? U bent welkom in onze winkel! Hier kunt u uw bestelling doen, en in ons restaurant kunt u lunchen. Of in het park, in de haven, of waar dan ook buiten. Samen, met collega’s of lekker even alleen. Genieten van uw pauze. Kortom, Lunch bestellen Rotterdam. Wat u wilt. Nieuwsgierig geworden naar wat wij u te bieden hebben? Wacht dan niet langer en kijk eens op de website. Hier vind u alle informatie die u nodig heeft. Meer weten? Via contact kunt u meer informatie opvragen.