Live painting door Peggy van Gurp, het leukste bruiloft cadeau

Live painting
Wat is live painting? Live paint om uw bruiloft of ander feest ter plekke vast te leggen is een geweldige beleving voor gasten en ontvanger. Kunstenares Peggy van Gurp verschijnt op het feest met een leeg doek, haar ezel en haar schildersspullen en zoekt een plek uit temidden van het feest waarbij de gasten goed zicht hebben op het doek en dus kunnen meegenieten hoe kunstwerk tot stand komt in een creatief proces wat ongeveer vier uur in beslag neemt.

Een origineel cadeau voor een bruiloft of andere gelegenheid

Een feestschilderij van Peggy is een geweldig cadeau, omdat het entertainment is met een uniek kunstwerk als eindresultaat. Het is niet altijd makkelijk om een leuk bruiloft-cadeau te vinden. Vaak heeft het bruidspaar alles al en geld geven of een saaie cadeaubon is ook niet origineel. Met een feestschilderij door Peggy kun je iets unieks aanbieden, afgestemd op uw eigen wensen. Live painting painter Peggy houdt rekening met kleurwensen zodat het schilderij ook goed aansluit bij het interieur.

Live painting met Peggy van Gurp

Dit Live painting wordt ook vaak cadeau gedaan door familie of vrienden. Vaak als verrassing voor het bruidspaar. Die weten dan soms van niks en dat maakt live painting door Peggy ook zo’n uniek en persoonlijk cadeau. De aanbieders komen dus eigenlijk met lege handen op het feest en zien ter plekke hun cadeau vervaardigd worden. De verfjes ademen de sfeer van de dag. Het is entertainment met een persoonlijk schilderij als eindresultaat. Een live paint is het ontstaan van spontane kunst. Een kortstondige impuls zonder bewuste reflectie , niet gekunsteld of gemanipuleerd en verrassend voor de omgeving. Precies dát is te zien, als Peggy van Gurp bezig is met het creëren van een live paint. Enjoy!

Wij hopen dat u iets wijzer bent geworden door dit artikel over live painting. Kijk voor vele voorbeelden en info op www.peggyvangurp.nl