Lang parkeren bij Schiphol en de voordelen

Gaat u voor een langere periode op vakantie en wilt u met uw auto naar Schiphol? Dan kunt u uw auto op het parkeerterrein lang parkeren bij Schiphol. Een algemeen misverstand is dat langparkeren op Schiphol heel duur zou zijn, in de praktijk valt dit reuze mee. Rekent u maar eens uit hoeveel geld u kwijt bent aan het openbaar vervoer en hoeveel ongemak het openbaar vervoer met zich meebrengt.

De service die wordt verleend door Schiphol als u lang parkeert, wordt door andere reizigers positief ontvangen.

Ten eerste hoeft u niet bang te zijn dat uw auto niet meer aanwezig is als u terug komt van een geslaagde vakantie als u uw auto lang parkeert op het parkeerterrein van Schiphol. Het parkeerterrein wordt namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week beveiligd door camera’s. Ook wordt er regelmatig gepatrouilleerd rondom het parkeerterrein door bewakers die in dienst zijn van Schiphol.

Het comfort van lang parkeren bij Schiphol

Een andere fijne bijkomstigheid is dat u niet uw bagage over het hele parkeerterrein hoeft te dragen. U kunt dit ook bij de ingang afgeven en op komen halen als u uw auto heeft geparkeerd. Bij de ingang is ook een verzamelplaats waar u kunt wachten op de pendelbus die u komt ophalen om u naar de terminal te brengen. Deze pendelbus komt om de 10 minuten langs, u hoeft dus nooit langer dan 10 minuten te wachten.

Als u terug komt van uw vakantie en de pendelbus is niet binnen 10 minuten langs geweest, dan kunt u de chauffeur bellen. Deze staat namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar en komt u dan meteen halen.

Over het algemeen vallen de kosten als u lang parkeert op Schiphol reuze mee en de service die Schiphol biedt is perfect. Hierdoor is dit echt aan te raden.