Laat jouw RVS op maat bewerken door Kraan & Roos Constructie

RVS op maat
Ook op zoek naar RVS op maat? Dan ben je bij Kraan & Roos Constructie BV aan het juiste adres! Bij dit bedrijf leveren ze al meer dan 25 jaar kwaliteit RVS op maat producten af bij tevreden klanten. Voor veel producten is het mogelijk om deze te bewerken met RVS.

RVS, ook wel roestvrij staal genoemd, is zeer populair en bekend in Nederland. Het materiaal gaat jarenlang mee en behoudt de schoonheid. RVS op maat bewerken is een specialistische klus waar een bepaalde standaard van deskundigheid wordt verwacht. Deze standaard heeft Kraan & Roos Constructie BV, de kwaliteit staat centraal in de bedrijfsvoering.

RVS op maat en de bedrijfsvoering

In de bedrijfsvoering staat naast kwaliteit nog drie andere pijlers centraal, namelijk zorgvuldigheid, deskundigheid en service. Op basis van deze 4 pijlers gaat Kraan & Roos Constructie BV te werk en heeft het een aantal mooie projecten mogen uitvoeren. De projecten die zijn uitgevoerd zijn o.a.:

  • trappen.
  • sierhekken.
  • reclameborden.
  • frames.
  • machineonderdelen.
  • balkonhekken.
  • balustrades.

De fabriekshal van Kraan & Roos Constructie BV is uitgerust met geavanceerde machines om er metaal mee te bewerken. Het uiterst deskundige personeel, dat vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan, weet uitstekend deze machines te bewerken.

Naast RVS op maat kan je hier ook terecht voor vakkundig laswerk, het verzorgen van poedercoating en thermisch zinken. Kraan en Roos Constructie BV is een bedrijf dat in opdracht specialistisch maatwerk levert in staal, RVS en aluminium. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in de branche en werkt vanuit Bodegraven. Ook RVS op maat? Neem dan contact op met Kraan & Roos Constructie BV.