Hoe krijg ik mijn ex terug?

De wereld zit vol met stelletjes, in alle soorten en maten. Liefde is prachtig en geeft je het gevoel dat je de hele wereld aan kunt. Want samen sta je sterker dan alleen toch? En wat is er nou mooier om al je verdriet, passie, geluk , ruzies, tranen en blijdschap te delen met degene waar je van houd? Toch kan het wel eens voorkomen dat er aan dit alles een einde komt, namelijk dat de ene persoon de ander verlaat..

En op dat moment kan je wereld uiteen storten, want wat als je al zo lang bij elkaar bent en je partner opeens niet meer naar je om lijkt te kijken? tot een zeker punt waar je gedumpt bent en nu vol tranen, verdriet en pijn.. als een eenzame ziel achtergelaten bent.

Echte liefde vergaat niet

Dat klinkt als muziek in de oren, maar het is echt zo! Als je partner ooit van je gehouden heeft dan  kan dat nooit honderd procent verdwijnen. Door de gewenning kan uiteindelijk wel de vonk even uit geblazen worden, maar omdat liefde een universele aantrekkingskracht is, zal het nooit voor goed verdwijnen.

Ook al zegt je je partner niet meer met je verder te willen, zich niet meer aangetrokken te voelen, of er misschien met een ander vandoor wilt gaan. Onthoud dat wanneer je ex ooit verliefd geweest is er altijd hoop is om het vlammetje weer te hoogte in te branden.

De juiste aanpak

Het draait allemaal om hoe jij met de situatie omgaat. De manier hoe jij je gedraagt kan je ex in fractie van een seconde wegjagen, evengoed als dat je hem of haar weer de vlinders kan laten voelen zoals in het begin van de relatie.

Maar helaas maakt negentig procent van de mensen die hen ex-partner weer terug willen dezelfde fouten, en ze komen vaak allemaal op 1 ding neer, namelijk…

WANHOOP

Door je wanhopig te gedragen zal je ex een afkeer van je krijgen, en kan het langer en lastiger worden om ze terug te winnen. Want hoe wil je een ex terug krijgen als je ze nooit de kans geeft om je te missen?

Het begint dus ook bij het op orde stellen van je eigen leven, de dingen  op pakken die je hebt verwaterd, denk aan leuke hobby’s, je oude vriendschappen en alles waar je zonder je ex ooit gelukkig mee kon zijn.

Nou kan ik nog uren door kletsen, maar om even tot de kern van het verhaal te komen… Mijn tip aan jouw is om hulp te zoeken, iemand die uit ervaring spreekt en vooral iemand die al honderden stelletjes heeft geholpen om hen relatie breuk weer aan elkaar te lijmen.

Hier vind je een zeer bijzonder manier om weer samen te komen: Hoe krijg ik mijn ex terug