Internetdaten werkt wel! Ook voor mannen…

Internetdaten lijkt een luilekkerland voor vrouwen. Een vrouw maakt een profiel aan en binnen 3 dagen heeft ze al meer dan 100 berichtjes ontvangen.

Als man kan je letterlijk 100 berichten versturen en misschien 5 reacties krijgen en dan kunnen die ook allemaal negatief zijn!

Maar dit hoeft niet zo te zijn. Mocht jij in die situatie zitten dan is er zeker hoop. Zelfs als je ‘slecht’ bent kan je gemakkelijk 1/10 scoren. En je hebt vaak niet meer dan 2 dames nodig voor een telefoonnummer. En als je die krijgt is echt alles mogelijk!

Het is eigenlijk heel simpel, waar er winnaars zijn, zijn er ook verliezers. Als internetdaten echt niet zou werken, zouden al die vrouwen hun tijd en geld verspillen. Dit houdt in dat er dus een groep mannen is die wel vrouwen kan ontmoeten.

En daar kan jij bij horen.

Er zijn namelijk een paar overeenkomsten bij deze groep.’

De man die vrouwen via het internet ontmoet en waarbij online daten wel werkt. Komt gezellig, vlot en interessant over.

Hij weet een vrouw te raken en te intrigeren.

Wil jij je online dating plezier verbeteren dan is het belangrijk dat jij naar je eigen handelen kijkt. Blijkt uit je profieltekst, foto’s en bericht dat jij zo bent?

Of kom je eerder over als iemand die met elke vrouw op date zou gaan? ‘

Wanneer een vrouw voelt dat je wanhopig bent is de kans groot dat je geen date krijgt. En veel mannen komen zo over.

Die sturen te lieve berichtjes of hebben een te simpele aardige profieltekst. Waar weinig intrigerends voor een vrouw te vinden is.

Je moet haar niet na de mond praten dat heeft nooit gewerkt. Maar je moet juist haar tonen dat je iemand bent waarvoor zij zich heeft ingeschreven.

Als ze complimentjes wilt dan kan ze ook uitgaan of gewoon aantrekkelijke foto’s op facebook plaatsen. En vooral als een vrouw betaalt lidmaatschap neemt dan wil ze iemand ontmoeten en dat bij jij!

Voor meer tips kan je mijn website bezoeken en dan ontdek je nog beter hoe online daten wel kan werken!