De beste informatie voor een prachtige Italiaanse reis

Een prachtige Italiaanse reis. Voor veel vakantiegangers bij uitstek de locatie om van zon, zee, strand maar ook cultuur te genieten. Vaticaanstad is ook populair onder toeristen die in die regio op vakantie gaan. Ook steeds populairder worden stedentrips en hiervoor kan men natuurlijk uitermate goed terecht in Italië. De steden zijn vol met historie, romantiek en hebben voor iedereen wel iets te bieden.

Ook voor een actieve vakantie in de natuur kan men goed in Italië terecht. Watersporten aan een van de vele meren of een avontuurlijke vakantie in de prachtige Alpen. Wie liever voor een lekkere zonvakantie gaat, zal ook zijn of haar hart kunnen ophalen in Italië. Een heerlijke vakantie in Italië biedt zoveel mogelijkheden voor iedereen. Lekker warm of juist heerlijk winters, maar altijd genieten van het landschap en de voortreffelijke gastronomie.

Vakantie in Italië

Voor een heerlijke vakantie in Italië kun je ook denken aan een vakantie aan een van de vele meren in het noorden. Het grootste meer van Italië is het mooie Gardameer, maar overweeg ook eens het Comomeer, het meer van Lugano of het Lago Maggiore. Gecombineerd met de prachtige bergachtige omgeving waarin deze meren liggen, zijn dit heerlijke vakantiebestemmingen. Minder bekend en dus helaas ook wat minder bemind, zijn de meren in het zuiden. Voordeel hiervan is wel dat deze meren dus minder drukbezocht worden en dat ook weer een voordeel kan betekenen voor uw heerlijke Italiaanse vakantie.

Zoals gezegd, wordt Italië ook steeds populairder als bestemming voor wintersport. De mooie bergen met de heerlijke sneeuw lenen zich prima voor een heerlijke Italiaanse reis.

Betalen tijdens uw vakantie naar Italië is eenvoudig, want ook in Italië betaalt men ook gewoon met de euro, dus geen gedoe met het wisselen van valuta. Om het land binnen te mogen reizen, is een Nederlandse identiteitskaart of een paspoort vereist.