haaraccessoires voor de bruid

Een van de moeilijkste keuzes als het gaat om de bruiloft. Hoe zal ik mijn haar gaan dragen op de grote dag? De meeste vrouwen zitten erg lang in de kappersstoel omdat het haar natuurlijk de ‘finishing touch’ is van het gehele plaatje. Ze zeggen niet voor niets, als je haar maar goed zit!  Bij iedere haarstijl passen prachtige haaraccessoires voor de bruid. Deze maakt je look namelijk helemaal af en zorgt ervoor dat ook je haar aansluit bij de jurk en de andere accessoires. Net als bij bruidsjurken en kleding zijn er ook trends als het gaat om haaraccessoires voor de bruid, maar je eigen mening speelt zonder twijfel de grootste rol. Liever klassiek opgestoken of gekruld en los?

Welke haaraccessoires passen bij mij als bruid?

Allereest ligt de haarstijl voor een groot deel aan de structuur van het haar, de lengte en de haarkleur. Is het haar blond gekruld of stijl bruin? Daarbij speelt ook de bruidsjurk een rol, hoe is de hals van de jurk? Deze vragen zijn de eerste stap tot het kiezen van de juiste haarstijl. De haarstijl heeft namelijk weer invloed op de haaraccessoires. Wanneer u het haar opsteekt kunt u namelijk beter niet voor een hoed kiezen, maar wanneer u het haar los heeft is dit juist wel weer leuk.

Wanneer de haarstijl is gekozen, zijn de haaraccessoires voor de bruid aan de orde. Ook daarbij moeten met een aantal dingen rekening gehouden worden, zoals met de vorm van het gezicht. De haaraccessoires van de bruid kunnen de vorm van het gezicht namelijk optisch negatief of positief veranderen. We zullen een aantal gezichtsvormen voor u op een rijtje zetten:

  • Rond gezicht: Bij een rond gezicht wordt u aangeraden om geen pony te knippen en ook niet het haar rond te laten knippen op kinlengte, dit zal namelijk de vorm alleen maar benadrukken. Hou het haar wat springerig en draag het haar aan de zijkanten van het gezicht.
  • Lange of juist korte nek: De nek is extra te accentueren met het kapsel. Met opgestoken haar zal de nek mooi opvallen en tot zijn recht komen. Wanneer u een korte nek heeft, kunt u deze langer laten lijken door het haar, wanneer het kort is aan de nekbasis smal te houden en bovenop wat zwaarder. Hierdoor creeër je een lengte-illusie.
  • Breed voorhoofd en een lange kin: Volle lagen of een middellange boblijn, dat is wat u aangeraden wordt. Hierdoor brengt u namelijk het gezicht in balans.
  • Grote neus of grove gelaatstrekken: Met vol haar kunt u de neus camoufleren. Een middenscheiding met lang haar zal de neus juist accentueren, maar het spelen met kleuren in het haar zal de aandacht van de neus afhouden.

Haaracccessoires bruid bij weddingdeco.nl

Begint u al wat meer een idee te krijgen over het haaraccessoire dat u als bruid zou willen? Kijk dan in de webshop van weddingdeco.nl. Ook wanneer u vragen heeft of graag advies ontvangt staat weddingdeco.nl voor u klaar en kunt u gerust contact opnemen door te bellen naar 088-0990300. Niet alleen haaraccessoires voor de bruid zijn hier te vinden maar ook andere benodigdheden voor de bruiloft. Ga naar de webshop voor leuke ideeën, waar wacht u nog op?