Goede miller strippers voor glasvezelkabel zijn van groot belang!

Miller strippers
Bent u aan het verbouwen of nieuwe kabels aan het aanleggen, dan kan het nodig zijn dat er kabels gestript moeten worden. Dit kunt u zelf doen, maar daarbij is het wel van belang om hier de juiste materialen voor te hebben. De miller strippers zijn een van de materialen die bij het strippen van kabels niet kunnen ontbreken. U wilt natuurlijk ook niet dat de kabels beschadigen en daarom is het van belang om veilig en nauwkeurig te werk te gaan. Deze strippers kunnen u hierbij helpen. Door middel van de miller strippers kunt u zelfs storingen, slijtage en reparatie voorkomen. Dat betekent dus een hoop geld besparen, wie wil dat nu niet?

Miller strippers voor glasvezelkabel

Er zijn diverse soorten strippers, maar de miller strippers worden het meest gebruikt als het gaat om het strippen van glasvezelkabels. Vooral voor het strippen van 250 micron zijn de strippers ideaal. Wat nu zo speciaal is aan deze strippers, is dat zij een diameter en V-opening hebben in het mes waardoor er nauwkeurig gewerkt kan worden. Buffer coating kan door deze V-opening nauwkeurig worden verwijderd zonder dat er krassen of knikken ontstaan. De miller strippers in het assortiment strippen van 125 um naar 900 um.

De beste miller strippers vindt u bij Infratel

U vraagt u misschien nu gelijk al af waarom Infratel nu de beste aanbieder van miller strippers is? Dat is een terechte vraag en daar zullen wij dan ook zeker antwoord op geven. Infratel heeft al meer dan 25 jaar praktijk ervaring en is daarmee uitgegroeid tot een technische groothandel. Het ruime assortiment dat zij bieden, vindt u dus niet overal. Daarnaast is Infratel erg betrokken bij zijn klanten zodat zij de klant een snelle en goede oplossing kunnen bieden. Voor meer informatie of andere vragen, kunt u gerust contact opnemen. De medewerkers helpen u graag!