Glasvezelkabel voor snel en betrouwbaar internet

Glasvezelkabel
In deze tijd stellen mensen steeds meer het vertrouwen op de technologie. Geen bedrijf kan meer zonder internet of telefoon. Maar wordt ook steeds belangrijker hoe snel het internet is. Tijd is namelijk geld en snel internet scheelt een hoop frustratie en onnodige wachttijd. Met zekerheid een betrouwbaar en snel netwerk? Dan is de glasvezelkabel zonder twijfel iets voor u.

Waarom een glasvezelkabel?

Wat klinkt er niet aantrekkelijker dan het gemakkelijk besparen van geld? U bespaart op twee manieren geld, direct en na een langere tijd. Wanneer u een glasvezelkabel aanschaft bespaart u direct. Deze kabel is namelijk goedkoper in de aanschaf dan een van de andere kabels, zoals de coaxkabels. Daarnaast is de deze kabel sneller en zoals u net al kon lezen, tijd is geld. Naast het geld besparen zijn er nog vele andere voordelen. Een van deze voordelen is dat er minder storingen zullen zijn en het signaal sterker is. Dat komt omdat het ongevoelig is voor elektronische straling.

De multi modale lichtgeleider en de single modale lichtgeleider

Dit zijn de twee soorten glasvezelkabels. De capaciteit van dataverkeer is bij beide hetzelfde. Het verschil ligt hem vooral in de afstanden en de gegevensoverdracht. De multi modale glasvezelkabel is vooral bestemd voor gebruik van gemidelde tot snelle gegevensoverdracht over middelmatige afstanden. Voor grote, snelle gegevensoverdracht over lange afstanden wordt de single mode glasvezelkabel aangeraden.

Glasvezelkabel bij InfraTel

InfraTel helpt u graag met het vinden van de juiste kabels, er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden. Het kan zijn dat u nog vragen hebt over de glasvezelkabel of over andere dingen rondom telecom en data. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van InfraTel. Iedere medewerker heeft kennis van zake en zal u de juiste hulp kunnen bieden. Het aanbod is te vinden op de website.