Gevel reinigen bij Schoonmaakservice R. de Jong

Gevel reinigen
Gevel reinigen? Als uw gevel gereinigd moet worden hoeft u niet verder te zoeken dan Schoonmaakservice R. de Jong. Met onze grote ervaring van meer dan 35 jaar hebben wij al vele klanten blij gemaakt. Schoonmaakservice R. de Jong is actief in de omgeving Oudewater. Onze persoonlijke insteek zorgt ervoor dat wij onze klanten goed kennen.

Verschillende bedrijven kunnen bij ons terecht voor het gevel reinigen. Een paar bedrijven die u al zijn voorgegaan: zorgcentra, bedrijven, schooninstellingen en kantoorgebouwen. Al die verschillende gebouwen door de jaren heen zorgen ervoor dat wij ontzettend veel ervaring in huis hebben. Wilt u uw gevel laten reinigen door R. de Jong Schoonmaakservice? Neem dan contact met ons op!

Gevel Reinigen bij Schoonmaakservice R. de Jong

Er zijn verschillende redenen waarom u het gevel reinigen moet overwegen. Bijvoorbeeld het weer heeft grote invloeden op uw gevel. Weersinvloeden kunnen ervoor zorgen dat de gevel van uw pand of woning zijn verzorgde uiterlijk verliest. De schade kan grote gevolgen hebben op de staat van het pand. Als er geen actie wordt ondernomen kan de schade van de gevel ook schade toebrengen aan de muren binnen in het gebouw.

Als wij aan de slag gaan met het gevel reinigen zorgen wij ervoor dat roet, mos, algen en andere vervuilingen worden weggehaald. Wij maken vervuilde gevels schoon met een hypermoderne hogedrukunit. De hogedrukunit maakt gebruik van milieuvriendelijke producten. Deze producten zorgen er samen met de hogedrukunit voor dat uw gevel er weer helemaal schoon bij komt te staan. Naast het Gevel Reinigen kunnen wij een gevel ook impregneren. Dat impregneren zorgt ervoor dat de gevel eenvoudig te reinigen blijft en de gevel wordt dus niet blijvend aangetast. R. de Jong schoonmaakservice wil graag zijn deskundigheid en kwaliteit blijven inzetten bij elke gevel reiniging.

Wilt u uw gevel reinigen bij R. de Jong Schoonmaakservice? Of meer informatie over deze diensten? Neem dan contact met ons op!