Energie met gratis iPad of tablet

De energie met gratis iPad actie van Oxxio is niet meer beschikbaar, vermoedelijk heeft dit te maken met het faillissement van Paradigit.

Gezien de populariteit van de gratis iPad acties, heeft energieleverancier Oxxio de iPad actie bij een 3 jaar contract geïntroduceerd. Hierbij kreeg men tevens een bespaar pakket met allerlei gadgets om op afstand elektrische apparaten uit te schakelen.

Gratis iPad bij energie

De gratis iPad actie van Oxxio was opgezet in samenwerking met Paradigit, een vergelijkbaar bedrijf met MyCom. Paradigit leverde de iPad of iPhones aan die mensen konden kiezen bij een energiecontract, te samen met het energie bespaar pakket. Echter is de Oxxio gratis iPad actie gestopt sinds het faillissement van Paradigit. Het is dus niet zeker of klanten van Oxxio die onlangs gebruik hebben gemaakt van de actie hun bespaarpakket en iPad geleverd krijgen.

Momenteel biedt Oxxio alleen nog maar een cashback actie bij zijn 1 jaar vast energie contract. Als je dus energie met gratis tablet wilt hebben, dan zul je bij een andere energieleverancier moeten gaan kijken.

Energie met gratis tablet

Als je dus gebruik wilt maken van energie met gratis tablet, dan ben je afhankelijk van leveranciers zoals Essent en E-ON. Zij bieden nog wel tablets aan bij een energiecontract. Let er wel op dat je vaak lang vast zit aan zo’n contract. Bij E-ON moet je namelijk een 3 jaar contract afnemen. Bij Essent valt dit wel mee, bij een 1 jaar contract krijg je de Samsung Galaxy Tab 3 gratis, net als bij E-ON, maar dan een stuk voordeliger.

Een ander alternatief voor de iPad actie van Oxxio is door te kiezen voor energie met een kadobon. De kadobonnen van bijvoorbeeld bol.com en MediaMarkt kunnen gebruikt worden om een iPad aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief. Het is hoe dan ook aan te raden om te kiezen voor een contract met een looptijd van 1 jaar. Hiermee kun je namelijk ieder jaar overstappen van energieleverancier en ieder jaar weer kiezen voor de beste energie aanbiedingen.