Met een entresolvloer een verdubbeling van vierkante meters

entresolvloer Ferretto
Een entresolvloer is een handige manier om het aantal vierkante meters in uw bedrijf drastisch te vergroten. Een entresolvloer is als het ware een extra verdieping in een gebouw. De verdieping creëert op een eenvoudige manier veel extra ruimte. Door een verdubbeling van het aantal vierkante meters kunt u twee keer zoveel producten opslaan. Entresolvloeren kunnen voor veel verschillende doeleindes gebruikt worden. Zo kan er een opslag van gemaakt worden, het kan gebruikt worden in een winkel als showroom, het kan gebruikt worden om een kantoor te vergroten zodat er meerdere werkplaatsen voor de werknemers zijn. een entresolvloer kan de juiste oplossing zijn omdat een uitbreiding van het pand, een dure verbouwing, niet meer nodig dient te zijn.

Een entresolvloer van Ferretto group

Ferretto Group is een bedrijf dat een entresolvloer voor u kan installeren. Ferretto group is een internationaal bedrijf. Dat het een internationaal bedrijf betreft merkt u als koper in veel aspecten. Zo is het aanbod in entresolvloeren erg groot. De entresolvloeren van Ferretto Group zijn sterker dan de entresolvloeren van kleinere concurrenten. Door de grote internationale ervaring van Ferretto Group heeft Ferretto Group een wijde productrange.

Ferretto Group installeert de GL8 entresolvoer. Deze entresolvloeren voldoen aan alle nationale en internationale wet- en regelgeving. De GL8 entresolvloeren zijn zo uniek omdat ze geen gebruik maken van kuizen op de vloer. Kuizen kunnen uw bewegingsvrijheid onder de entresolvloer erg beperken maar daar is bij een entresolvloer van Ferretto Group dus geen sprake van. De Gl8 wordt niet geverfd, maar gecoat. Coaten is een manier van bescherming die erg sterk is een coating blijft veel langer mooi, en is beter bestand tegen beschadigingen.

Neem snel contact op met Ferretto Group als u wel wat extra opslagruimte kunt gebruiken. Ferretto Group kan door de geavanceerde apparatuur waar het bedrijf over beschikt binnen enkele dagen een offerte uitbrengen. Dan weet u direct waar u aan toe bent. Meer informatie vindt u op de site van Ferretto Group.