Een tijdelijke werkplek huren of kopen?

Kantoorunit
Iedere werkgever heeft weleens een verbouwing, nieuwbouw of renovatie meegemaakt. Of heeft er op zijn minst over nagedacht om dit te realiseren binnen zijn of haar bedrijf. We weten allemaal dat er niks vervelender is dan dat je alle spullen moet verhuizen naar een andere locatie waar je vervolgens een kantoor moet huren voor meer kosten dan dat je eigenlijk zou willen besteden deze paar weken/maanden. De ideale situatie is natuurlijk dat je ondanks de verbouwing op eigen locatie door kan werken zonder dat de werkzaamheden stil hoeven te vallen.

Groei in de bouw

Door vele ontwikkelingen is er veel groei in de bouw te zien. Hierdoor is het voor de bouw mogelijk om tegenwoordig steeds meer te realiseren. Het eerder besproken probleem wat betreft de verbouwing hoeft mede dankzij de groei in de bouw geen probleem meer te vormen. Tegenwoordig is het mogelijk om een tijdelijke kantoorunit te kopen, dit biedt een snelle oplossing waardoor je als bedrijf de werkzaamheden gewoon voort kan zetten op eigen locatie.

Waarom een kantoorunit?

Er zijn nu waarschijnlijk veel werkgevers die dit artikel lezen. En niet meteen begrijpen waarom een kantoorunit kopen een goede oplossing zou zijn. Dit omdat ze nu bij zichzelf denken dat ze komende jaren toch niet van plan zijn om te renoveren, verbouwen of te beginnen aan nieuwbouw. Er zijn meerdere factoren die er voor kunnen zorgen dat een kantoorunit opeens wel van pas komt. Neem bijvoorbeeld de drukte op kantoor, je merkt dat de werknemers werken in minder ruimte dan dat eigenlijk optimaal zou zijn.

Dit omdat er teveel werknemers werken op hetzelfde kantoor. Nu kun je kiezen om een kantoorunit aan te schaffen waar tijdelijk of zelfs permanent mensen kunnen werken. En wat er binnen de kortste keren op dezelfde locatie zal staan en wat niet veel geld hoeft te kosten. Of je kunt er voor kiezen om het gehele kantoorpand te laten verbouwen. Wat hoog op kan lopen in de kosten.