Een automatisch magazijn zorgt voor meer omzet!

Automatisch magazijn
Door de nieuwe technologieën kunnen er steeds meer dingen geautomatiseerd worden. Hierdoor gaat alles steeds sneller, maar blijft er minder werk over. Wat mensen eerst deden, wordt nu bijvoorbeeld door robots gedaan. Zo is het tegenwoordig ook met magazijnsystemen. Veel magazijnbeheerders stappen over naar een automatisch magazijn. Misschien dat u nu denkt dat u daar niet aan wil beginnen of dat een automatisch magazijn wel een erg grote investering is. U heeft er gelijk in dat een nieuw magazijn een grote investering is, maar u verdient ook al snel deze grote investering terug. Ook kunt u niet achterblijven wanneer alle uw concurrenten gebruik maken van een automatisch magazijn. De productie van hen gaat veel sneller, waardoor zij misschien wel concurrerende prijzen kunnen aanbieden. U kunt daar nooit tegenop met een standaard magazijn.

Allerlei soorten automatische magazijnen

Welk automatisch magazijn past bij uw magazijn? Ze zullen hieronder voor u worden uitgelegd, zodat u een keus kunt maken.

  • Geautomatiseerd opslagsysteem voor pallets en opslagbakken: Dit opslagsysteem wordt bediend met magazijnkranen welke een bestuurderscabine hebben zodat van daaruit invetarisatie- of inspectiewerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.
  • Multidiepe en dynamische automatische opslagsystemen: Er wordt gebruik gemaakt van een satellietsysteem met shuttles die een order weg halen of producten opslaan. Zo kunt u ook de ruimte gebruiken waar u normaal niet bij kunt.
  • Miniload automatische opslagsystemen: Dit systeem is speciaal voor kleinere artikelen die opgeslagen moeten worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van opslagbakken van verschillende materialen en afmetingen.
  • Zelfdragende automatische opslagsystemen: een automatisch magazijn dat volledig bediend wordt door een automatisch transportsysteem.
  • Speciale automatische opslagsystemen: alles volgens ontwerp en naar wens kan uitgevoerd worden.

Automatisch magazijn bij Feretto Group

Feretto Group is een van de grootste producenten van het automatisch magazijn in Europa. De medewerkers van Feretto Group ondersteunen u graag bij alles waar u hen voor nodig heeft. Is dit hulp bij verhuizing of is dit hulp bij het vinden van een passend automatisch magazijn? Zij staan voor u klaar. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Ferretto Group.