Lego Nexo Knights, durf jij de strijd tegen het kwaad aan?

Lego Nexo Knights
Een Koninkrijk vol avontuur, dat is hoe het Koninkrijk Knighton omschreven kan worden. Hoewel Knighton wordt bedreigd door grote gevaren buitenaf. Niettemin komt er altijd een oplossing. Zo ligt het Lava Monster Leger van de kwaadaardige hofnar Jestro altijd op de loer. Gelukkig is heldhaftige ridder Clay Moorington altijd klaar voor de strijd. Hij is bezig met de opleiding van vijf jonge ridders om de strijd aan te gaan. Deze vijf Lego Nexo Knights zijn klaar voor de strijd. Jestro moet verslagen worden om het volk van Knighton te bevrijden van de greep van De Lava Monsters.

De vijf ridders die worden opgeleid zijn Lance Richmond, Macy Halbert (een prinses die liever Nexo Knight wil worden), Aaron Fox en Axl worden de Nexo Knights die de strijd zullen leiden. Kortom, durf jij mee te strijden en in de leer te gaan bij ridder Clay Moorington?

ASK-Bricks24.nl heeft een uitgebreid assortiment LEGO. De webshop van ASK-Brick24.nl staat bomvol Lego, er is voor iedereen wel iets te vinden. De mooiste Lego en Duplo producten in één winkel voor een scherpe prijs. Dit is de plek voor om jouw een  doos Lego Nexo Knights kopen.

Lego Nexo Knights bij ASK-Brick24

ASK-Brick24.nl staat bekend in heel Nederland vanwege het grote assortiment, LEGO City en Lego Classic tot Lego Duplo. Ook Lego Exclusive en Hard to Find sets bevinden zich in het assortiment. De verschillende sets zijn allemaal eenvoudig te vinden door een heel overzichtelijk zoeksysteem in de webshop. Zo heeft u binnen no time gevonden wat u zoekt. De dozen worden zelfs bij u thuis bezorgd!

Wil je jouw doos Lego Nexo Knights kopen? Bezoek snel de site ASK-Brick24.nl. zoek jouw perfecte doos uit. Anderzijds, bestel en 24 uur later kan jij al strijden tegen het Lava monster leger van Jestro. Het begint allemaal met een doos Lego Nexo Knights kopen, een groot avontuur zal voor je klaarstaan. Ben jij er klaar voor?