Draagarmstelling nodig? dit is de juiste keuze!

Draagarmstelling
Bestaat uw magazijn voor een groot deel uit de opslag van lange goederen en bent u op zoek naar een nieuw magazijnsysteem? Lees dan heel snel verder, want dan weet u na het lezen van dit artikel welk magazijnsysteem het beste past bij uw magazijn. Dit is namelijk de draagarmstelling en daar zal het in dit artikel dan ook over gaan. Natuurlijk is de draagarmstelling niet alleen voor lange goederen. De stelling kan op maat gemaakt worden en daarbij wordt rekening gehouden met de soort producten en het gewicht van de producten die u wilt opslaan.

Draagarmstelling bij Ferretto Group

De draagarmstelling van Ferretto Group behoort samen met de palletstelling, tot het APR- 12 systeem. Dit betekent niet dat er geen verschillen zijn tussen de palletstelling en de stelling. De stelling is namelijk goed geschikt voor de opslag van extra lange goederen, terwijl de palletstelling dat niet is. Alle ruimte wordt met de draagarmstelling benut. De goederen kunnen namelijk in bakken, los, in de breedte, in de lengte en in de hoogte worden opgeslagen. De structuur van de stelling zorgt ervoor dat er veel producten kunnen worden opgeslagen in de stelling. Dit is voor u natuurlijk een groot voordeel.

Ferretto Group wil zo veel mogelijk aan uw wensen en eisen tegemoet komen en daarom is de draagarmstelling er in verschillende soorten en maten. Zo is er zelfs de mogelijkheid om een draagarmstelling op maat te laten maken, volledig naar uw wens. Het is niet makkelijk om de juiste stelling voor uw magazijn te vinden. Ferretto Group wil u daar gelukkig mee helpen, zodat u wel een bewuste en juiste keuze zal maken. Zij geven u advies en begeleiden u in het gehele proces. Bent u benieuwd naar meer over Ferretto Group, wilt u meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met hen op door te bellen naar 024- 7600840 of vul het contactformulier in op de website.