De positieve kant van een communicatie training

Communicatie is het meest efficiënte mondelinge of niet mondelinge bericht en berichten die worden die gesproken, geschreven en met gebaren worden weergegeven. Communicatie wordt gegeven of wordt ontvangen. De menselijke communicatie is zeer uniek. De communicatie is zo fundamenteel voor onze duurzaamheid en samenstelling over het leven. Een communicatie training is belangrijk.

Een communicatie training

Het doel een gesprek is om deze te evalueren en te analyseren en ook om actieve te luisteren met diverse strategieën. De lichaamstaal bijvoorbeeld geeft non verbale signalen door waarbij je diverse punten en informatie al kan waarnemen zonder met elkaar te praten. Lichaamstaal wordt onderschat maar geeft al een groot deel weer van het gesprek. Het gesprek concentreert zich ook op het effect van verouderende, culturele diversiteit, milieu en de aard van vraag.

Miss Carol is 58 jaar oud die in een stad van Zuid-Australië leeft. Zij is een gescheiden vrouw en werkt als een professionele praktijkverpleegster. Zij is zeer dynamisch, enthousiast en wil zich altijd verbeteren. Een pseudoniem van Carol werd gebruikt om vertrouwelijkheid te verzekeren aangezien ontvangen informatie in haar baan persoonlijk en vertrouwelijk is. Een gespreksdialoog bijvoorbeeld vond bij de zitkamerruimte plaats op 16 April 2010 om ongeveer 18.00 uur in de avond.

Het gesprek vond plaats in een kamer met goede temperatuur en waar de omstandigheden voor een gesprek ideaal waren. Het milieu / plaats speelt een belangrijke rol om de communicatie efficiënt of niet efficiënt te laten zijn. Communicatie trainingen kunnen je tevens helpen om je communicatie vaardigheden te verbeteren. Voor efficiënte communicatie zou de plek ontspannen, veilig en bevorderlijk moeten zijn. De plek van het gesprek kan namelijk de doel van de communicatie doen verbreken. Communicatie is de beste methode om een verhouding te ontwikkelen. Om informatie te vergaren, begrijpen en te krijgen, moet de communicatie serieus genomen worden. Het gezicht bijvoorbeeld  is het expressieve deel van ons lichaam en daarom is het zo belangrijk voor een persoon goed oogcontact te hebben met de ander.