De beste legionella bestrijding thuis of bedrijf

Legionella bestrijding
Bent u net terug van vakantie of is het water lang niet gebruikt en heeft u last van hoge koorts, kortademigheid, koude rillingen, soms verwardheid, soms last van hoofdpijn, braken, diarree, benauwdheid of pijn bij de ademhaling? Dan kunt u of kan jij zomaar eens besmet zijn met de legionella bacterie. Van de legionella bacterie kun je erg ziek worden, in de meeste gevallen is zelfs opname in het ziekenhuis nodig. De legionella bacterie komt vooral voor in stilstaand water. De legionella bacterie komt vaker voor dan in de winter, dit komt doordat er warme perioden zijn. Wanneer er vermoedelijk sprake is van de legionella bacterie bij uw bedrijf of instelling, zal er zo snel mogelijk legionella bestrijding plaats moeten vinden. Het wordt u aangeraden dat u de legionella bestrijding wel laat doen door een gespecialiseerd bedrijf met ervaring.

Hoe gaat de legionella bestrijding in zijn werk?

De legionella bestrijding gaat via een specialistisch proces. Het wordt uitgevoerd door ervaringsdeskundigen die kennis van zake hebben. Dit wordt gedaan via een bewezen methode bestaande uit verschillende stappen. Hierdoor wordt de legionella bestrijding zo goed mogelijk uitgevoerd. Bij de legionella bestrijding moeten luchtbehandelingskasten, waterreservoirs, koeltorens, drinkwaterinstallaties en nog allerlei andere dingen worden gereinigd. Bij het bedrijf waar het in dit artikel over gaat en waar in de volgende alinea meer informatie wordt gegeven, wordt er na de reiniging ook gedesinfecteerd. Dit voorkomt dat de legionella bacterie nog een keer bij uw bedrijf of instelling terug kan keren.

 De beste legionella bestrijding gebeurt door Purus

Purus BV is een bedrijf dat legionella bestrijding voor u uitvoert op de beste manier die er is. Zij onderscheiden zich door hun zorgvuldigheid. Nadat Purus bij uw bedrijf of instelling is langs geweest, zal u geen last meer hebben van de legionella bacterie en zal deze bacterie niet nog een keer bij uw bedrijf voorkomen. Voor meer informatie of een afspraak kunt u gerust contact opnemen met Purus. Zij helpen u namelijk graag.