Correctief onderhoud voorbeelden

Correctief onderhoud
Voor een bedrijf is het belangrijk dat de machines goed worden onderhouden om een productiestilstand te voorkomen. Wanneer machines onverwachts stuk gaan, kan het er voor zorgen dat de machines niet meer hun werk kunnen doen en er eerst een monteur moet komen. Om deze onverwachtse stop te voorkomen is er preventief onderhoud en correctief onderhoud nodig. Dit laatst genoemde onderhoud vindt plaats na het preventief onderhoud. Preventief onderhoud is vooral om een uitval van de machines te voorkomen. Dat wordt gedaan door regelmatig te controleren of de machines nog in orde zijn. Als er tijdens het preventief onderhoud geconstateerd wordt dat er onderdelen vervangen of gemaakt moeten worden, komt het correctief onderhoud om de hoek kijken. Dit onderhoud zorgt er daadwerkelijk voor dat de onderdelen worden gemaakt en de machines het weer optimaal doen. In dit artikel zal het vooral gaan om het correctief onderhoud.

Correctief onderhoud voorbeelden

Door de vele mogelijkheden die geboden worden, kan het correctief onderhoud voor u naar wens worden uitgevoerd. Zo kan het correctief onder leiding van uw technische dienst gedaan worden maar kunnen zij dit ook net zo goed zelfstandig. Het is maar net wat u wilt. Ook maakt het niet uit of de klus ingewikkeld is of juist klein. Vooral als u gebruik maakt van het preventief onderhoud is het makkelijk om de het correctief onderhoud en preventief onderhoud op contractbasis uit te laten voeren. Preventief onderhoud wordt namelijk regelmatig gedaan en dat maakt de contractbasis makkelijker.

GTD Nederland

Als u een bedrijf zoekt die voor u correctief onderhoud en preventief onderhoud voor u kan uitvoeren, zit u hier zeker goed. GTD Nedeland doet dit namelijk graag voor u. Het kan zijn dat u na dit artikel nog vragen heeft of advies wil. In dat geval kunt u gerust contact opnemen door te bellen naar 0487-594904 of naar 06-25087700.