Bongo bon: zeker geen koopje

In België is de Bongo bon in toenemende mate populair als cadeaubon. Het omvat een schat aan arrangementen, dus vrijwel voor iedereen is er eigenlijk wel een bon die geschikt is. Het blijft natuurlijk zaak om te kijken welke bon interessant is voor iemand. Wanneer je een Bongo bon geeft aan een goede relatie. Bijvoorbeeld familie of vriend(in), dan wil je niet dat het een bon is waar diegene niets mee kan. Dat is jammer geld en teleurstellend.

Bongo bon en Facebook

In de afgelopen periode heeft Bongo meer animo gekregen. Met name is er een enorme aanwas in Facebook fans. In korte tijd gestegen met vijftienduizend nieuwe fans en nog steeds stijgende. Ook is er veel activiteit op de Facebook pagina, mensen delen ervaringen en foto’s. Dat is natuurlijk erg positief voor Bongo en trekt ook veel nieuwe Bongo fans aan.

Een Bongo bon is al te verkrijgen vanaf rond 20 euro en de maximumprijs ligt rond ongeveer 300 euro. Bongo geeft de garantie dat de bijbehorende arrangementen ook werkelijk de waarde hebben waarvoor deze bon wordt aangeschaft. Het zou natuurlijk jammer zijn wanneer  je geld minder waard wordt op het moment dat je deze bon aanschaft. Dan kan je beter een arrangement boeken voor je relatie, familie of vriend(in) zonder gebruik te maken van een Bongo bon.

Concluderend kunnen we zeggen dat de Bongo bon dus een concept is wat groeiend is en meer en meer fans krijgt. Mensen geven steeds vaker een bon aan elkaar en delen de ervaring dan ook graag op Facebook met hun vrienden of connecties. Ook meer ondernemers sluiten zich aan bij het Bongo initiatief, zodoende is er een goede dekking in België. Dit is erg belangrijk, omdat Bongo uiteraard niet wil dat een ontvanger van een Bongo bon ver moet reizen om een arrangementen te genieten.