Betonmixers handig voor werven en gebouwen

Beton, beton en nog eens beton! Werven en gebouwen, ze bulken vandaag de dag van het beton. Een werf zonder betonmixer is als een café zonder bier. Beton gieten klinkt heel erg eenvoudig: water en cement toch? Was het maar waar! Om een degelijk beton te kunnen bekomen is er wel wat meer nodig dan gewoon de juiste bestanddelen samen te voegen, te mengen, te gieten en te laten uitharden.

Je hebt onder meer nodig: de juiste bestanddelen (uiteraard!), het juiste materiaal en ook nog heel belangrijk de juiste know-how!

Industriële en landbouw machines van Qmac voor beste prijzen

Qmac is in Nederland een zeer bekende en grote leverancier van industriële en landbouw machines. Dit zelfopererende bedrijf is afkomstig uit de Zuidwest hoek van Friesland. Namelijk de plaats Sondel. Het bedrijf richt zich, zoals al eerder gezegd, op de industriële, landbouw als tuinbouw sector. Daarbij heeft het bedrijf een zeer uitgebreid aanbod van kwalitatieve machines.
Veel van de klanten van Qmac zijn erg tevreden over zowel de geleverde producten als de bijbehorende service. Wat men vooral erg prettig vindt is de flexibiliteit van de organisatie en de mogelijkheid om machines op maat de laten aanpassen aan specifieke wensen van de klant. Daarnaast is met ook erg tevreden over de levertijd.
Qmac maakt tijdens de productie van de machines alleen gebruikt van de beste kwaliteitsmaterialen. Daarbij wordt er ook veel aandacht besteed aan het continu optimaliseren van de productietechnieken. Leden van het productieteam moet aan de strengste normen voldoen alvorens zei machines mogen gaan produceren.

Beton in de industrie

Bij Q-mac machines ben je aan het juiste adres als je een goede betonmixer nodig hebt voor je karwei of industriële activiteit. Deze molen heeft een inhoud van 750 liter, een doorsnede van 1,5 meter en wordt hydraulisch aangedreven door middel van een aftakas. De menging van het betonmengsel gebeurt grondig door de 4 bladgeveerde mengarmen in de machine. Deze machine kan worden aangekoppeld via een Cat 2 Tractor punt + lepelinsteek.