bedankjes voor de gasten op jullie huwelijk

Hebben jullie weleens nagedacht over een winterbruiloft? Dit klinkt misschien koud en ongezellig maar dat is het absoluut niet. Wanneer jullie bijvoorbeeld trouwen op een kasteel is dit een prachtige locatie. Maar in de winter is dit nog veel mooier, dan lijkt alles op elkaar afgestemd. Jullie kunnen hier bijna de gehele dag blijven, waardoor de kou er eigenlijk niet meer toe doet. Daarnaast besparen jullie veel geld met een winterbruiloft en kunnen jullie er voor dat geld een heerlijke huwelijksreis naar de zon van maken. Een voorbeeld van hoe deze dag er ongeveer uit kan komen te zien is:

  • 13.00 u: de daggasten worden ontvangen met koffie, thee of warme chocolademelk met daarbij heerlijke broodjes.
  • 14.00u: de huwelijksvoltrekking bij een brandende openhaard
  • 15.00u: Toost en Taart
  • 16.00u: een prachtige kelder, verlicht met kaarsen waarin jullie wijn kunnen proeven met winterse koude en warme hapjes.
  • 17.00u: diner in een stijlvolle zaal
  • 20.30u: jullie feestgasten worden ontvangen in de zaal en krijgen sneeuwballen van witte chocolade met een drank naar keuze. Waarna daarna hapjes en tafelgarnituren worden geserveerd.
  • 00.30u: een kop erwtensoep bij de vuurkorven

 

Planning en regelingen omtrent het huwelijk

Voor de  bruiloft moet veel geregeld worden, van de jurk en de locatie tot de bedankjes voor het huwelijk. Deze bedankjes voor het huwelijk mogen niet vergeten worden, want zonder de gasten had deze dag niet zo mooi geweest. Daarnaast hebben vele familieleden en vrienden jullie geholpen met het regelen van bepaalde dingen voor jullie huwelijk. Die dankbaarheid kunnen jullie door middel van bedankjes voor het huwelijk laten blijken. Hierin is veel keus. Zo zijn er do-it-yourself bedankjes voor het huwelijk, die jullie helemaal zelf samen kunnen stellen maar ook eetbare bedankjes voor het huwelijk zoals een chocoladereep met jullie naam en trouwdatum erop. Ook de non-food bedankjes zijn erg leuk, deze zullen de gasten namelijk blijven gebruiken. Hierbij kunnen jullie namelijk denken aan een handgeverfde sleutelhanger.

 

Weddingdeco.nl voor uw bedankjes voor het huwelijk

Bij weddingdeco.nl zijn al bovengenoemde bedankjes te vinden en natuurlijk ook de benodigdheden voor de winterbruiloft. Alles wat met het huwelijk te maken heeft en wat u zoekt, is bij weddingdeco.nl te vinden. Zij helpen u graag en geven u passend advies wanneer dat nodig is. Voor vragen of advies kunt u altijd bellen naar 088-0990300.