Bedankjes huwelijk

Het duurde even, maar dan eindelijk gaan jullie trouwen. Jullie kijken vol verwachting uit naar deze prachtige dag. Om jullie huwelijk ook echt tot een prachtige dag te maken, moet er veel geregeld worden. Naast jullie zelf zullen er nog vele andere vrienden en familieleden helpen bij het organiseren van het huwelijk. Hiervoor zijn julllie de vrienden en familieleden natuurlijk erg dankbaar. Hoe kun je ze nu op een niet al te dure, maar toch leuke manier bedanken? Er zijn veel verschillende soorten bedankjes voor jullie huwelijk.

Eetbare bedankjes huwelijk

Eetbare bedankjes zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt denken aan chocolade, echtgenootjes of snoepjes waarbij je de verpakking zelf kunt kiezen. Een voorbeeld is een chocoladereep met jullie eigen naam en trouwdatum. Ook zou je kunnen kiezen voor een gevuld hartblikje of pepermuntrolletje. Wie vindt dat nu niet leuk? Met deze bedankjes maak je de bedankjes voor jullie huwelijk tot een persoonlijk geschenk.

Non-food bedankjes huwelijk

Bij de non-food bedankjes voor jullie huwelijk is ook veel keus. Zo kun je denken aan een waaier, voor op een warme zomerse huwelijksdag, maar een sleutelhanger met een eigen tekst is ook een idee. Daarnaast zijn er bewaardoosjes of speelkaarten in de vorm van een hart te bestellen als bedankjes voor jullie huwelijk.

Do-it-yourself bedankjes huwelijk

Wat zijn do-it-yourself bedankjes voor jullie huwelijk nu weer? Ze verzinnen ook steeds weer iets nieuws, denk je misschien. Met deze bedankjes voor het huwelijk kunnen jullie helemaal zelf invulling geven aan het cadeau. Er zijn stickers of labels met een eigen tekst, welke je bijvoorbeeld kunt combineren met een bedankdoosje waar snoepjes inzitten. Met de persoonlijke invulling die jullie geven aan de bedankjes voor jullie huwelijk, zijn deze erg bijzonder. Ben je creatief en wil je de gasten graag een persoonlijk bedankje meegeven? Dan is dit zeker iets voor jou.

Grote bedankjes huwelijk

Jullie ouders en de ceremoniemeesters hebben natuurlijk net iets meer gedaan voor jullie huwelijk, in vergelijking met de gasten. De ceremoniemeester wil je dan ook iets een groter bedankje geven. Een armband of manchetknopen? Dit kan van alles zijn.

Bestellen bedankjes huwelijk

Waar kun je deze bedankjes nu bestellen? Weddingdeco.nl heeft allerlei soorten bedankjes voor jullie huwelijk. Bovengenoemde zijn namelijk allemaal te vinden in de webshop. Neem gerust een kijkje en zorg met de bedankjes voor je huwelijk van weddingdeco.nl voor een prachtige huwelijksdag.