bedankje voor jullie bruiloft

Voor de bruiloft moet veel geregeld worden. Gelukkig zijn er mensen om jullie heen die jullie daarbij willen helpen. Niet alleen deze mensen zijn jullie dankbaar, maar ook de gasten, want zonder hen zou deze gezellig dag toch niet mogelijk zijn. Iedereen heeft zo op zijn eigen manier een bijgedragen aan de mooie bruiloftsdag. Een bedankje voor de bruiloft kiezen is niet makkelijk. Er is namelijk veel keus. Hieronder staan enkele keuzemogelijkheden die jullie helpen omtrent het bedankje voor jullie bruiloft.

Eetbaar bedankje voor de bruiloft

Een eetbaar bedankje is een bedankje die voor iedereen naar wens is. Het bedankje is niet alleen leuk, maar ook persoonlijk. Het bedankje kun je namelijk in een hartblikje op wikkel naar keuze verpakken. Hierop kun je namelijk je eigen trouwdatum of naam opzetten. Je kunt je hartblikje vullen met minihartjes of chococonfetti.

Non-food bedankje voor de bruiloft

Hoe leuk is het om als bedankje voor de bruiloft een waaier of sleutelhanger aan de gasten mee te geven. Dit is een praktisch cadeau, dat zij ook zeker zullen waarderen. Al helemaal wanneer het een warme bruiloftsdag is, kun je het bedankje al aan het begin van de dag weggeven. Zo hebben ook de mensen die niet de hele dag aanwezig zijn een leuk bedankje.

D.I.Y. bedankje voor de bruiloft

Willen jullie graag je eigen bedankje invullig geven? Dan kun je kiezen voor het doe-het-zelf bedankje. Je kunt gebruik maken van vulling zoals, chocoladehartjes of snoepjes en zakjes, doosjes, labels & stickers. Er zijn nog diverse andere creatieve bedankjes te vinden.

Cadeau als bedankje voor de bruiloft

De ceremoniemeesters en bruidsmeisjes hebben net iets meer geholpen dan de rest van de gasten. Zij verdienen dan toch ook een groter cadeau als bedankje voor de bruiloft? Je kunt denken aan een ketting of manchetknopen. Er is voor ieder wat wils.

Bedankje voor de bruiloft bij weddingdeco.nl

Een bedankje voor de bruiloft kiezen wordt jullie niet bepaald makkelijk gemaakt. Dat komt door het ruime assortiment, wat er wel voor zorgt dat er voor ieder wat wils is. Wilt u ideeën opdoen of liever gelijk uw bedankje voor uw bruiloft bestellen? Neem dan een kijkje in de webshop.