24 uurs stoelen bij expert GIO Meubelen

24 uurs stoelen
De naam zegt het al. Een 24 uurs stoel wordt 24 uur per dag, zeven dagen in de week gebruikt. Dat zorgt ervoor dat deze stoelen van andere kwaliteit moeten zijn dan reguliere stoelen. Naast het verschil in kwaliteit moeten 24 uurs stoelen ook andere eigenschappen hebben. Zo moeten deze stoelen versteld kunnen worden met een paar eenvoudige stappen. De stoel biedt dan de juiste zit aan verschillende personen. Een juiste zit is een zit waarbij de gebruiker geen vermoeidheidsverschijnselen begint te vertonen. Een 24 uurs stoel wordt in 24 uur door drie verschillende mensen gebruikt. De mensen hebben allemaal verschillende afmetingen en de stoel moet die verschillende afmetingen plaats kunnen geven.

Een 24 uurs stoel moet verstelbaar zijn in de hoofdsteun, de neksteun, de rugleuningen en beschikken over een stevige bekkensteun. Als de 24 uurs stoel dit heeft zullen de gebruikers geen ergonomische klachten ontwikkelen en kunnen ze hun werk blijven uitvoeren.

Omdat de stoelen zo vaak moeten verteld worden moeten de bewegende onderdelen erg stevig zijn. Ze mogen niet aan slijtage onderhevig worden en stuk gaan. Daarom worden de stoelen die wij verkopen gemaakt van de beste materialen.

24 uurs stoelen koop je bij de expert

Bij GIO meubelen willen we stoelen verkopen die sterk, makkelijk te verstellen en ergonomisch zijn. Daarom verkopen wij stoelen van de merken: BMA Ergonmics en RH. Deze stoelen zijn wereldwijd bekend.

In ons assortiment 24 uurs stoelen vindt bijvoorbeeld de:

RH Logic 400, 24 uurs stoel: deze stoel is een nette en stijlvolle stoel die eenvoudig in verschillende richtingen te verstellen is. Dit komt onder andere doordat de hendels van deze stoel gemakkelijk te bereiken zijn. De zitposities zorgen voor een bevordering van uw bloedsomloop en ademhaling. Dat zorgt ervoor dat u uw werk extra goed kan uitvoeren.

BMA AXIA Plus 24/7: een degelijke stoel van hoge kwaliteit. De stoel heeft een multi-instelbare hoofdsteun. De stoel is gemakkelijk te bedienen en te rijden, dat zorgt ervoor dat deze stoel als geen ander past in een call center of een controleruimte.