Hoe kiest u de beste bloemen voor uw boeket

Bloemen zijn een fantastische manier om kleur en schoonheid toe te voegen aan uw huis,. Het kan vaak moeilijk zijn om te weten welke soorten bloemen het beste zullen staan in uw huis en het langst zullen meegaan. Er zijn zo veel verschillende soorten bloemen. Het kiezen van de juiste voor uw ruimte kan lastig zijn. Pluk n Bloom kunt u daar perfect bij helpen.

Er zijn ook een aantal dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van de bloemen die u in uw boeket wilt. Wil je iets neutraals, zodat ze bij bijna elke outfit passen? Of heb je liever gedurfdere kleuren die afsteken tegen je huidskleur? Het soort evenement dat je plant speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste bloemen. Organiseert u een bruiloft, woont u er een bij als gast, of ontvangt u gewoon vrienden voor een etentje? Met al deze zaken moet je rekening houden voordat je een beslissing neemt over welke bloemen het best bij je passen!

soorten bloemen

Bloemensoorten worden vaak bepaald door kleur en bloeitijd. Verschillende kleuren passen beter bij verschillende outfits. Maar als je een bruiloft organiseert moet je meer aandacht besteden aan de tijd van het jaar en de soorten bloemen in het seizoen. Als je bloemen buiten het seizoen koopt, zijn ze misschien niet zo vers of te duur. Hier is een lijst van verschillende soorten bloeiende planten:

– Rozen – Tulpen – Chrysanten – Orchideeën – Madeliefjes Dure prijs Pioenen – Narcissen – Lelies – Hortensia’s

Waar moet je op letten als je bloemen koopt?

Bij het kopen van bloemen, is het belangrijk om uw ruimte in gedachten te houden. Welke kleuren passen bij de ruimte die u wilt decoreren? Welk type bloemen past het beste bij dat kleurenschema? Wanneer u overweegt welke bloemen u gaat kopen, moet u ook rekening houden met uw evenement. Organiseert u een etentje wilt u een boeket op tafel wilt zetten dat weinig onderhoud vergt? Dan kunt u het beste kiezen voor een klein boeket in Amsterdam met een assortiment aan kleuren en soorten bloemen.

Als u een bruiloft organiseert en iets bloemigs wilt, maar niet te traditioneel, dan is een orchidee misschien een goed idee. De aard van de gebeurtenis zal een impact hebben op het kleurenschema en het type bloem dat je kiest. Bent u op zoek naar het perfecte bloemstuk voor bij u thuis? Dan raden wij u aan langs te komen op een van onze drie locaties! Wij kunnen u helpen het perfecte bloemstuk voor uw hui. En geven goede tips over hoe u ze moet verzorgen als ze eenmaal zijn bezorgd!

Waarom u feestelijke bloemen op voorhand moet kopen.

Een van de meest voorkomende fouten die mensen maken bij het kopen van bloemen is wachten tot het laatste moment. Bloemen moeten van te voren besteld worden en hebben meestal een specifiek tijdsbestek wanneer ze beschikbaar zullen zijn. Als u tot het laatste moment wacht, kan het zijn dat u niet precies vindt wat u wilt, of erger nog, dat u helemaal niet kunt krijgen wat u wilt! U moet uw bloemen vroeg bestellen, zodat u de beste variëteit kunt vinden die aan uw wensen voldoet. U kunt ook overwegen om ze te bestellen tijdens uw lunchpauze. Zo worden ze geleverd wanneer u thuiskomt van het werk en zijn verser voor uw evenement!

Controleer de conditie van de stengels voordat u ze koopt.

Hoewel de verleiding groot is om bloemen te kopen die in de uitverkoop zijn, is het belangrijk om de conditie van de stelen te controleren voordat u tot aankoop overgaat.

Hoe bewaar je verse snijbloemen?

Als u ervoor gekozen hebt om verse snijbloemen te kopen, zijn er een paar manieren om ze te bewaren. De beste manier is om ze in een vaas te zetten die gevuld is met voldoende water. Zo staan de bloemen volledig onder water. Als dit niet mogelijk is, zorg er dan voor dat u de bloemen in een bak met water zet waarin ze ondergedompeld kunnen blijven. Een tweede mogelijkheid is de bloemen in een vaas zonder water te zetten of ze strak in vochtig keukenpapier te wikkelen en ze in een plastic zak te doen. Bewaar bloemen nooit in direct zonlicht of in de buurt van warmtebronnen, want dan verwelken ze sneller dan normaal.

Tip: Ken uw bloemen!

Er zijn een paar dingen die je moet weten als het gaat om bloemen. Je moet weten welke kleuren te kiezen, wat voor soort evenement je gaat worden bij te wonen, en je huidskleur, zodat de bloemen die u kiest zal compliment uw huidskleur. Het kennen van de kleuren in de kamer of ruimte die u van plan bent op het weergeven van de bloemen zal helpen ervoor te zorgen dat de kleuren van de bloemen die u kiest goed gaan met uw huis decor. Als u het hosten van een etentje in een kamer die is blauw en groen, het kiezen van roze of gele bloemen zou niet ideaal zijn, omdat ze zou botsen met het kleurenschema. Een donkerder gekleurde bloem kan beter zijn voor dit type evenement.

Samenvatting

Er zijn zo veel verschillende soorten bloemen en het kiezen van de juiste voor uw ruimte kan lastig zijn. Er zijn ook een paar dingen die je moet overwegen bij het kiezen van de bloemen die je in je boeket wilt. Wil je iets neutraals, zodat ze bij bijna elke outfit passen? Of heeft u liever gedurfdere kleuren die contrasteren met uw huidskleur? Het soort evenement dat je plant speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste bloemen.