Veilig vliegen met jou als stewardess

Veilig vliegen met jou als stewardess

Hou jij van gevarieerde culturen? Misschien is een baan als grondstewardess iets voor jou! Luchtvaartmaatschappijen nemen alleen werknemers met een diploma aan. Daarom is het dus belangrijk om een degelijke cursus te volgen. Als grondstewardess ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van inzittenden in het vliegtoestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, verzorgt  de maaltijden en verkoopt belastingvrije koopwaar. Voor toeristen ben jij het belangrijkste aanspreekpunt en probeer je hun reis zo gemakkelijk denkbaar te maken.

Zorg ervoor dat inzittenden een veilige vlucht hebben!

Als stewardess heb je een belangrijke baan. Je werkt in een internationale sector waar het beroep dag en nacht door gaat. Jij hebt dus geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden. Jij bent constant op de hoogte van de voortdurend veranderde scherpe vereisten die gesteld worden aan het luchtverkeer en zorgt ervoor dat toeristen een plezierige vlucht hebben. Als stewardess ben jij het aanblik van de luchtvaartmaatschappij. Individuen jou identificeren aan jouw grondstewardess en kleding van luchtvaartmaatschappij waarvoor je werkt. Je verleent uitstekende service en je bent verantwoordelijk voor de beveiliging op de vlieghaven. Je bent verantwoordelijk ervoor dat inzittenden zorgeloos op reis kunnen. Als steward zijndekom je andere culturen tegen en kan jij heel wat van de aarde zien.

Uitwerken als veelzijdig luchtvaartdienstmedewerker

Ingeval allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verschillende taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien help je ze met het ontraadselen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag hetzelfde en je komt steeds opnieuw weer voor onverwachte situaties te staan.
Studenten van TAT beroepsopleidingen opereren voor verschillende luchtvaartmaatschappijen en hospitalitybedrijven zoals o.a. KLM, Transavia.com, Emirates, Easyjet, British Airways en Jetairfly. Lees extra over onze studenten onder het kopje Ook opereren als steward(ess)?

Cursus om stewardess te wordenin maar 6 maanden halen

De TAT beroepsopleiding grondstewardess is CKRBO erkend en staat dus garant voor kwaliteit. De worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er individueel contact tussen studenten cursisten| en begeleiders. kijk op https://opleidingstewardess.nl/ voor meer info.