Scriptium review betrouwbaarheid

Scriptium review
Persoonlijke beoordeling scriptiebureau Scriptium. Enkele maanden terug heb ik mijn scriptie bij het nakijkbureau Scriptium laten nakijken. Ik ben eerst telefonisch erg goed geholpen. Het was duidelijk dat de persoon aan de telefoon wel veel verstand had van scripties. En hij kon de service goed uitleggen. De dienst werd uitgelegd en ook had ik het gevoel dat ze bij Scriptium studenten graag willen helpen.

Scriptium laten nakijken

Een week later heb ik mijn scriptie bij Scriptium laten nakijken. Ik was eerst erg geschrokken van de vele verbeteringen. Hoewel mijn begeleider telkens had gezegd dat het telkens niet goed zat, zaten heel veel taalfouten in. En ik had niet verwacht dat het er zoveel fouten zouden zijn. De taalcorrectie was in de tekst zelf.

Ik had daarnaast ook gekozen voor de controleren van de structuur en de inhoud van mijn scriptie (en ook nog bronnencontrole). Wat ik bij Scriptium een hele fijne service vindt, want zo krijg je echt een pakket dat compleet is.  Bij anderen heb ik geinformeerd, en zo grondig als dat Scriptium het doet was het niet. Daarnaast blijkt dat Scriptium het eerste bedrijf in Nederland was dat ook inhoudelijk een scriptie controleert dus hebben ze daar sinds lange periode ervaring mee. Bovendien werd ik over de telefoon al inhoudelijk geholpen, dus dat gaf me meer vertrouwen erin.

Ik kan nu zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn scriptie. En de hulp die ik heb gehad was niet alleen nodig, ik was er echt superblij mee.  Scriptium is aan te raden voor alle studenten die hun scriptie willen laten nakijken. Ook ik heb getwijfeld om het te doen, maar het is een zeer goed bedrijf dat studenten helpt om zo een betere scriptie te krijgen. Qua geld is het ook een bedrijf dat het goedkoper doet. Je bkrijgt meer correcties voor de prijzen van het nakijken wat je betaalt. Al met al gewoon positief en erg tevreden, vandaar deze review.

Angelique