Scriptie laten nakijken, mijn geld meer dan waard

Scriptie laten nakijken
Na 5 maanden hard werk kon ik mijn scriptie eindelijk inleveren. Een week later kreeg ik een mailtje van mijn begeleider. Hopende op goed nieuws opende ik de email. Ik kreeg bijna een hardverzakking, mijn scriptie was afgekeurd op taal. Totale paniek… Ik ben niet bijzonder slecht in taal en heb ook geen last van dyslexie. Mijn hogeschool is (waarschijnlijk) gewoon enorm streng op taal en dit had ik onderschat. Achteraf had ik het nog een keer door iemand na moeten laten lezen. Je Scriptie laten nakijken is dus een goed idee.

Scriptie laten nakijken, goedkoop en goed

Gelukkig mocht ik mijn scriptie nog een keer opnieuw inleveren. Alles op alles zetten dus om te zorgen dat mijn scriptie alsnog wordt goedgekeurd. Ik had wel eens gehoord dat er ook nakijkdiensten zijn die je scriptie kunnen nakijken op taal. Interesting…

Bij het Googlen naar een goed nakijkbureau kwam ik verschillende bedrijven tegen om je scriptie laten nakijken. Een bedrijf sprong er uit: Scribbr. Dit bedrijf had de beste reviews en de website zag er goed en duidelijk uit. De nakijkentermijn kon ik er zelf bepalen en op zondag avond was er zelf nog iemand in de chat aanwezig die me kon helpen. De totale kosten waren 169 euro, als ik daardoor mijn scriptie wel haal een koopje. Hier heb ik mijn scriptie dan ook na laten kijken.

Binnen 24 uur kreeg ik een sms dat mijn scriptie laten nakijken klaarstond. Er was algemene feedback geschreven en de fouten waren direct in the tekst aangepast. Bij het openen van het document viel ik bijna van mijn stoel van het grote aantal wijzigingen. Het leek wel een bloedbad van taalfouten.

De wijzigingen heb ik geaccepteerd en de feedback in mijn scriptie verwerkt. Hierna heb ik mijn scriptie ingeleverd. Snel genoeg kreeg ik een mail van mijn begeleider dat mijn taal nu wel op orde was (zeer goed zelf!). De inhoud van mijn scriptie was gelukkig al behoorlijk en uiteindelijke ben ik met een 7,5 afgestudeerd. Een zeer goede ervaring dus en het geld dik en dubbel waard!