Loopbaancoach inschakelen voor duidelijkheid.

Loopbaancoach inschakelen? Misschien komt het je wel bekend voor, je komt net van school af, of doet al jaren dezelfde baan maar moet een andere baan vinden, maar je hebt geen idee welke? Dit kan niet alleen voor veel persoonlijk problemen lijden, maar op ten duur ook financiële problemen veroorzaken. Het is dus ook geen schande om bij je keuze voor een baan hulp te zoeken. Veel mensen hebben wel eens gebruik gemaakt van een loopbaancoach. Het gaat hier immers om jou carrière, iets wat een groot deel van je leven bepaalt. Een loopbaancoach kan zorgen voor duidelijkheid, op die manier kun jij doelgericht te werk gaan met jou carrière. In deze blog licht ik mijn ervaring toe.

Loopbaancoach

loopbaancoach is iemand die jou helpt met het maken van de beste keuze op werkgebied door samen met jou naar jou eigenschappen en werk verleden te kijken en aan de hand daar van de geschikte baan voor jou te kiezen. Persoonlijk heb ik hier in mijn jongere jaren ook gebruik van gemaakt, net klaar met de universiteit wist ik niet wat ik nou graag wou. Ik had natuurlijk wel een idee, maar met een arbeidsmarkt zo groot en divers als de onze zag ik door de bomen het bos niet meer. Links en rechts kreeg ik van familieleden en vrienden te horen wat nu het beste voor mij zou zijn, maar ik merkte als snel dat geen van die dingen mij echt gelukkig stelde, dus besloot ik de hulp van een loopbaancoach in te schakelen. Gedurende het traject werd duidelijk wat mijn kwaliteiten waren en hoe ik deze het beste kon inzetten. Door deze methode heb ik een leuke baan gevonden die echt bij mij past en ga elke dag nog met veel plezier naar het werk.

Meer weten

Kun jij je herkennen in mijn verhaal en wil je ook graag ondersteuning van een loopbaan coach? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Misschien kunnen zij jou wel helpen. Je kunt eenvoudig contact opnemen door op één van deze linkjes in deze blog te klikken of zoek met behulp van het internet naar loopbaan coach.