Ziggo connect and play

Prijsstunten

Zoals vele providers van alles-in-1 pakketten stunt ook Ziggo met aanbiedingen. Nu hebben ze de zogenaamde Ziggo connect and play actie. Voor alle pakketten bieden ze een korting die geldt over een periode van 6 maanden. Daarnaast betaal je (tijdelijk) geen activeringskosten. Met deze aanbieding bespaar je, in ieder geval in het eerste half jaar, een aardige cent.

Internetsnelheid

Ziggo connect and play biedt je 40Mb per seconde downloadsnelheid. Daarmee kun je makkelijk en stabiel met meerdere computers, laptops of tablets online zitten. Ook voor mensen die graag films en muziek downloaden of voor de gamers onder ons, is het een prima internetsnelheid. Al wordt er wel bij gezegd dat het van verschillende omstandigheden afhangt of die snelheid ook echt gerealiseerd kan worden. Dat ligt bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de bekabeling op jouw adres, of aan het aantal computers dat thuis tegelijkertijd online is en wat er door die computers online wordt gedaan.

Televisie

Ziggo connect and play biedt je ook zo’n 60 digitale zenders en 27 zenders in HD-kwaliteit. Met de On Demand functie kun je snel en vanuit je stoel films en series bestellen. Via TV gemist kun je veel programma’s gratis terugkijken. Ook kun je online TV kijken op je computer, laptop, tablet of smartphone. Niet alleen thuis, maar ook buiten de deur via de bekende Ziggo Wifi Spots.

Telefonie

Met ziggo connect and play bel je voor 10 cent per minuut naar alle nummers in Nederland, vast of mobiel. Je hebt ook de optie om voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar alle mobiele en vaste nummer in Nederland te bellen.

Meer mogelijkheden

Je kunt ziggo connect and play niet alleen uitbreiden met onbeperkt bellen. Er zijn, tegen extra betaling per maand, legio mogelijkheden, waaronder: een digitaal tv-abonnement voor een tweede TV, meer tv- en radiozenders, Fox Sports, HBO of Film 1.