Beste WordPress hosting Nederland

Wordpress hosting
Voor het maken van een blog of website, kun je terecht bij WordPress (WP). WordPress is een systeem die gemakkelijk hanteerbaar en gemakkelijk te leren is. Daarom is dit systeem voor vrijwel iedereen geschikt. Wat is WordPress precies en bij welke WordPress hosting kun je terecht? 

Over WordPress

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) en een van de populairste in zijn soort. De software van WordPress is in principe gericht op bloggers. De websites zijn opgebouwd uit pagina’s en de zogenoemde posts. Als je geen blogger bent, kan dit soms nog wel hinderlijk zijn. Toch zijn er ook veel andere website gebruikers die gebruik maken van WordPress hosting. De website van CNN is bijvoorbeeld ook volledig vanuit WordPress gerealiseerd.

Voor- en nadelen WordPress

Het grootste voordeel is dat het een van de meest gemakkelijke systemen om mee te werken is. De taken zijn – vergeleken met andere CMS-systemen – het gemakkelijkst uit te voeren. Er is een grote verscheidenheid aan WordPress Templates, waardoor je website of blog er al snel goed uit zal zien. Het nadeel is dat WP constant aan het updaten is, waardoor je ook vrij vaak moet updaten. Als je een website wat meer geavanceerd wil maken, dan heb je vrij veel plug-ins nodig.

Aangeraden WordPress hosting

Doordat WordPress een van de meest populaire CMS-systemen is, zijn er ook veel mogelijkheden tot WordPress hosting. WordPress zelf raadt de hosting providers BlueHost en SiteGround bijvoorbeeld aan. Zij hebben een relatief lage prijs, waar je goede kwaliteit voor krijgt. Denk hierbij aan snelheid en genoeg schijfruimte, data en CACHE. Maar voor de Beste WordPress hosting Nederland kunnen wij zelf Wphosty.nl erg aanraden. De vele positieve ervaringen, maar belangrijker de goede servers zorgen dat jij optimaal aan de website kan werken zonder problemen te hebben. De hosting is ideaal voor iedereen die een website in WordPress wilt opzetten of wilt switchen naar een professionele hosting voor dit CMS.