De virtuele tour; voor meer beleving!

Virtuele tour
Met een virtuele tour voegt nog meer beleving toe. Door de virtuele tour op uw website te plaatsen weet de consument precies wat zij kunnen verwachten zonder dat ze al bij uw bedrijf zijn geweest. Hierdoor komen zij niet voor verrassingen te staan.

Meer beleving met een virtuele tour

De virtuele tour is een kleine rondleiding door uw bedrijf. Het is een momentopname waarmee u goed uw bedrijf kan presenteren. Met foto’s geeft u natuurlijk al een beter beeld van het bedrijf. Met zo’n tour voegt u nog meer beleving toe aan uw bedrijf en de sfeer binnen uw bedrijf. Deze tour geeft de klant al een soort eerste kennismaking. Ook kan de klant zo al een beeld scheppen van uw assortiment en uw inrichting. Zo weten zij wat zij kunnen verwachten en komen zij niet snel voor verrassingen te staan.

Overal te gebruiken

Het maakt voor het bekijken van de virtuele tour niet uit op welk platform de klant zich bevindt. Op de IPad, laptop of mobiel. Op elk platform is het mogelijk om de tour te bekijken. Dit maakt het concept ook erg makkelijk in gebruik. De mogelijkheden van de virtuele tour zijn eindeloos. Daarnaast geeft u met de tour ook een creatieve draai aan de presentatie van uw bedrijfspand.

Een voorsprong

Heeft u bijvoorbeeld een trouwlocatie? Van tevoren kan het bruidspaar al kijken of het aansluit op hun wensen. Vervolgens komen zij langs om het een en ander door te nemen. Een bruidspaar gaat natuurlijk bij verschillende trouwlocaties kijken en daaruit maken zij uiteindelijk een keuze. De virtuele tour werkt hierbij in uw voordeel. Het bruidspaar kan namelijk na het bezoek de tour nog een keer bekijken. Dit brengt gelijk weer de beleving naar boven die zij ervoeren bij het bezoeken van uw trouwlocatie.

Waar wacht u nog op?! Bekijk snel de mogelijkheden van Online in Beeld.