Internet providers vergelijken met postcodecheck

Internet providers vergelijken met een postcodecheck is de nieuwe trend in Nederland. Het voordeel hiervan is dat je direct kunt zien welke verbindingstypes beschikbaar zijn op je adres.

Overzichtelijk internet providers vergelijken

Niet alleen kun je internet providers vergelijken met de postcodecheck, je kunt hiermee tevens achterhalen wat de maximale internetsnelheid op je adres is. Daarbij wordt weergegeven welke verbindingstype beschikbaar zijn, denk hierbij aan DSL, Glasvezel of kabel internet. Per verbinding geeft de postcodecheck aan hoe snel het internet kan zijn.

Internet providers vergelijken in Nederland lijkt een hele klus, we hebben immers een ruim aanbod aan internet aanbieders. Met de bovenstaande website is het echter zeer overzichtelijk en eenvoudig. De vergelijk module is ontwikkelt met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd en biedt de gebruiker vele filters om de vergelijking te personaliseren. Je vindt dus altijd het beste internet abonnement dat bij jou past.

Internet providers vergelijken met vergelijk keurmerk

Internet providers vergelijken is een initiatief van het vergelijk keurmerk dat opgericht is door jonge ondernemers die het vergelijkingslandschap in Nederland willen veranderen. In veel gevallen zijn vergelijkingswebsites niet overzichtelijk en wordt er gesjoemeld met de volgorde waarop internet providers in een top 5 komen te staan. Vaak zijn vergelijkingswebsites onderdeel van een internet provider of worden de volgordes bepaalt op basis van commissies per sale.

Bij internet providers vergelijken wordt echt eerlijk en onafhankelijk vergeleken. De prijzen van de internet providers zelf worden aangehouden en de goedkoopste komt bovenaan te staan in het overzicht, ongeacht de filters die je toepast. Internet providers vergelijken laat zich niet verleiden door verhoogde commissie en hoopt hiermee een nieuwe standaard te zetten voor de vergelijkingswereld. Tot nu toe wordt dit positief ontvangen en is de vergelijk module al op ruim 45 websites actief. Je zult de internet vergelijker en het vergelijk keurmerk dus steeds meer tegenkomen op het internet.