Nooit meer te veel betalen als je online bestelt

Betaal nooit meer te veel voor iets dat je online koopt! De nieuwe prijsvergelijker BlackFridaySale is niet alleen te bezoeken op “Black Friday”, de dag waarop in de Verenigde Staten alle winkeliers stunten met prijzen. Vanaf vandaag kun je altijd shoppen tegen de laagste kosten!

Meerdere keren per dag worden de producten van alleen betrouwbare webshops geüpdatet zodat je altijd op de hoogte bent van de laagste prijs bij een veilige webshop. Niet meer wantrouwen en altijd het product waarvoor je hebt betaalt ontvangen.

BlackFridaySale.nl verzamelt alle producten die je online kunt kopen en zoekt de laagste prijs voor jou. Vanaf de site wordt je doorverwezen naar de webwinkel van je keuze, en als er een bestelling wordt geplaatst krijgt BlackFridaySale pas betaalt. Het is daarom alleen interessant voor BlackFridaySale daarom de beste deals te tonen.

Op BlackFridaySale.nl vindt je echt alles. Witgoed, bruingoed, games, boeken of verzorgingsmiddelen; alles kun je vergelijken. In de toekomst worden steeds meer producten toegevoegd en zal de bezoeker worden geïnspireerd met video’s, tips de mogelijke voor- en nadelen en andere opties voor het product waarnaar je opzoek bent.

Nieuwe webwinkels kunnen zicht online aanmelden bij BlackFridaySale.nl maar worden handmatig toegelaten of afgekeurd. Er wordt uitsluitend samengewerkt met webwinkels die zijn voorzien van een bekend keurmerk.