Maak je internet sneller met glasvezelkabel

Glasvezelkabel
Het is tegenwoordig niet meer in te denken dat er geen internetverbinding is. Misschien dat oudere in onze samenleving nog zonder kunnen, maar de meeste bedrijven kunnen dit tegenwoordig niet meer. Iedereen raakt gefrustreerd van een slechte verbinding en langzaam internet. Het geduld is dan ver te zoeken. Even snel iets opzoeken, maar dit duurt erg lang. Het geduld is dan ver te zoeken.

Als dit het geval is en u zich hier niet meer aan wilt ergeren, is de glasvezelkabel misschien iets voor u. Niet alleen de router speelt een rol, maar juist de kabels zijn erg belangrijk. Want stel dat u een snelle internetverbinding heeft, maar gebruik maakt van een kabel die deze snelle data niet aankan. Dat zou toch zonde zijn? Dan hebt u geïnvesteerd in een snelle internetverbinding voor niets. In dit artikel vindt u meer informatie over de glasvezelkabel. Hoe werkt dit en waar is deze verkrijgbaar? Deze en meer vragen zullen worden beantwoord.

Verschillen en voordelen van een glasvezelkabel

Er is onderscheid tussen de ene glasvezelkabel en de andere. Zo is er de multi modale glasvezelkabel en de single modale lichtgeleider. Het verschil hierin is dat de multi modale kabel voor middelmatige afstanden en gemiddelde tot snelle gegevensoverdracht is. De single modale glasvezelkabel is vooral geschikt voor grote, snelle gegevensoverdracht over lange afstanden.

Allereerst zorgt de glasvezelkabel voor minder storingen en een sterker signaal doordat de kabel ongevoelig is voor elektronische straling. Het signaal dat door de kabel is daarbij ook nog eens sterker, waardoor het signaal nooit versterkt hoeft te worden. Een ander voordeel is het snellere en betrouwbaarder netwerk. U kunt rekenen op een goede internetverbinding. 

Glasvezelkabel van InfraTEL. Met al meer dan 25 jaar lang ervaring is InfraTEL uitgegroeid tot een technische groothandel. Zij bieden u de beste merken en kwaliteitsproducten. Ook helpen zij u graag bij het vinden van het juiste producten. U kunt dus gerust contact opnemen voor meer informatie of hulp.