Beste bedrijfsprinter vergelijken en kiezen

Beste bedrijfsprinter kiezen
Zelfs in tijden van digitalisering kan een moderne ondernemer eigenlijk niet zonder bedrijfsprinter. Veel van de belangrijkste zaken en documenten in een bedrijf gebeuren toch nog altijd aan de hand van een fysiek tastbaar document. Een goede bedrijfsprinter is dan ook geen overbodige luxe. Maar hoe herken je nu een goede bedrijfsprinter? Welk toestel is absoluut geschikt voor jouw kantoor en voor jouw noden? Gelukkig zijn er enkele bedrijven zoals KYOCERA gespecialiseerd in de productie en verkoop van bedrijfsprinters.

Welke bedrijfsprinter heb je nodig?

Er zijn een aantal vragen die je eerst en vooral dient te beantwoorden voor je overgaat tot de aankoop van een KYOCERA printer. Zijn kleurenprints bijvoorbeeld overbodig? Dan kies je beter voor een zwart-wit printer aangezien deze in vergelijking met een kleurenprinter aan een lagere kostprijs zwart-wit zal printen. Daarnaast dien je te bepalen of je een toestel nodig hebt dat enkel en alleen afprint of een heus all-in one exemplaar nodig is. Deze all-in one printers zijn zowel printers, kopieerapparaten als faxmachines. Een gouden tip om te bepalen of je de meest voordelige koop maakt voor jouw noden? Bereken de Total Cost of Ownership en staar je niet blind op de aankoopprijs. In deze Total Cost of Ownership worden immers ook de bijbehorende kosten in rekening gebracht.

Aandacht voor het milieu met KYOCERA

Zoek je een leverancier die printers van hoge kwaliteit levert en tegelijkertijd ook duidelijk aandacht heeft voor het milieu? Dan zit je goed bij KYOCERA. Deze onderneming staat bekend om haar duurzame initiatieven en milieuvriendelijke printers. Zo is er bijvoorbeeld het KYOCERA Solar Powered Printing wat eigenlijk betekent CO2-neutraal afprinten. Dankzij zonnepanelen in combinatie met de printers verlaag je niet alleen jouw energierekening. Maar help je ook het milieu een handje. Combineer dat met printers die bewust zuinig zijn en het gebruik van de nieuwste technologieën. En je begrijpt meteen waarom KYOCERA vaak geroemd wordt voor hun verantwoord ondernemerschap.