Glasvezelconverter met vele voordelen!

Glasvezelconverter
Een goede verbinding is tegenwoordig meer dan gewenst. Niet alleen voor bedrijven maar ook in de meeste thuissituaties, kan niemand meer zonder. Een storing in de verbinding kan voor veel mensen frustrerend zijn. Zeker nu de meeste bedrijven afhankelijk zijn van de verbinding, kan het hele bedrijf plat liggen wanneer het internet het niet doet. Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Één investering en voor altijd gegarandeerd een goede verbinding. Wie wil dat nu niet? Dat kan met de glasvezelconverter. In dit artikel kunt u meer lezen en zullen verschillende vragen voor u worden beantwoord. Dit kunnen vragen zijn als: Hoe zorgt een converter hier dan voor, waar kan ik de converter vinden en hoe werkt een glasvezelconverter eigenlijk?

Glasvezelconverter, hoe werkt dit?

Een glasvezelconverter maakt onderscheid tussen verschillende signalen, oftewel een conversie. Dit klinkt ook door in de naam. Zo kan de converter bijvoorbeeld van conversie maken van twisted pair ethernet naar fiber ethernet. Maar dit kan ook van 1000Base- TX signaal naar 1000Base- FX signaal. Er zijn dus heel veel verschillende signalen mogelijk. Door middel van de converter zorgt u voor een signaal dat ongevoelig is voor storingen en waarbij grotere afstanden kunnen worden overbrugd. Dataverlies is ook iets dat met de converter voorkomen wordt. De glasvezelconverter geeft namelijk direct een melding bij verbindingsproblemen of signaalverlies, aangesloten apparatuur worden dan gelijk op de hoogte gebracht.

Glasvezelconverter van InfraTEL

InfraTEL heeft al vele jaren ervaring. Ervaring is belangrijk om te zien wat goede kwaliteit is en om te kijken naar wat klanten willen. Hoe meer ervaring, hoe beter de producten vaak. InfraTEL heeft al meer dan 25 jaar ervaring en is zelfs uitgegroeid tot een technische groothandel. De glasvezelconverter is flexibel inzetbaar, dat maakt de  van InfraTEL één van de beste. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen, de medewerkers helpen u graag!