SSD Data recovery bij GoedkopeDataRecovery

Is je SSD er mee opgehouden? Kan je niet meer bij je bestanden? Wij helpen je met allerlei data recovery problemen waaronder ook die van Solid State Drives. Er is meestal een duidelijk aanwijsbare oorzaak die het probleem blijkt te zijn. Veelal zijn softwareproblemen de schuldige. In het overgrote deel van de gevallen is de informatie nog wel opgeslagen maar tijdelijk niet bereikbaar. Doordat je de gegevens niet langer kunt openen lijkt het of ze er niet meer zijn. Dit is echter meestal niet het geval. Met onze kennis en expertise zijn daarom jouw gegevens snel weer hersteld.

Oorzaken van schijfproblemen SSD
Dataverlies is meestal herkenbaar aan twee dingen: of de SSD schijf is niet langer meer benaderbaar of de schijf is niet langer meer aanwezig in schijfbeheer. Als dit het geval is, kan dat meerdere oorzaken hebben, zoals controller- of elektronische schade. Een andere mogelijke oorzaak is bijvoorbeeld een verkeerd aangesloten adapter of voeding. Verder bestaat de kans dat er Firmware problemen zijn. Ook kan het zijn dat de ROM (her)geprogrammeerd is. Kortsluiting is ook een veelvoorkomende oorzaak.

Wat nu?
Je stuurt je SSD naar ons op, goed verpakt in een doos, en wij stellen een gratis diagnose. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Hierin staan de gegevens over de benodigde reparatie. Als je wilt dat wij het probleem herstellen duurt dit meestal zo’n 1 tot 3 weken. We helpen op volgorde van binnenkomst. Na reparatie en betaling krijg je de Solid State Drive weer teruggestuurd en kan je weer aan de slag met je herstelde data. Wel zo gemakkelijk. In een enkel geval—wanneer er sprake is van grote beschadigingen—is er cleanroom data recovery nodig. Dit kan ongeveer 4 tot 8 weken duren.

No cure, no pay principes
Wij geloven in de no cure, no pay principes. Speciaal daarom hebben wij een gratis diagnose en kan je je pakket gratis naar ons verzenden. Als we je niet kunnen helpen betaal je dus helemaal niets. Dat is wel zo eerlijk. De voorwaarden en onze uitgebreide werkwijze vind je ook op de site: goedkopedatarecovery.nl.